Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Korjattu: Elisa ja Pohjanmaan TE-toimisto kartoittavat senioreiden työllistämismahdollisuuksia

Elisa Oyj

Korjattu: Elisa ja Pohjanmaan TE-toimisto kartoittavat senioreiden työllistämismahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2013 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan aluejohtajan yhteystiedot lisätty

Lehdistötiedote 6.11.2013

Pilottihankkeessa kartoitetaan mahdollisuuksia työurien pidentämiseen ja joustavan työn tarjoamiseen tulevaisuuden työmarkkinoilla. Hankkeen toivotaan myös edistävän hiljaisen tiedon siirtymistä nuoremmille sukupolville.

Elisan ja Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston pilottihankkeessa kartoitetaan senioreiden kiinnostusta osa-aikatyöhön. Pilottihankkeen tarkoituksena on tutkia, miten työuria pystyttäisiin pidentämään joustavasti ja tarjota senioreille mahdollisuuksia tulevaisuuden työmarkkinoilla. Hankkeen toivotaan myös antavan arvokasta tietoa työvoiman tarjonnan ja työpaikkojen kohtaamisesta.

Työ- ja elinkeinotoimisto on sitoutunut hallitusohjelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseen, joista yksi on työurien pidentäminen. Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto lähti hankkeeseen innolla mukaan, sillä työurien jatkaminen on paitsi Suomen kannalta tärkeää, myös yksilölle merkittävä asia:

– Tämän päivän senioreilla on työkokemuksensa pohjalta runsaasti annettavaa työmarkkinoille. Työurien pidentäminen mahdollistaa osaamisen ja hiljaisen tiedon siirtämisen nuoremmille tekijöille, palveluesimies Perttu Kellomäki Pohjanmaan TE-toimistosta kertoo.

Senioreille tarjottava työ on omaan elämäntilanteeseen helposti sovitettavaa osa-aikatyötä Elisan asiakaspalvelussa:

– Työ on asiakaspalvelutyötä Elisan ja Saunalahden asiakaspalvelussa eli asiakkaiden puheluihin ja sähköposteihin vastaamista. Työhön annetaan perusteellinen koulutus, mutta toivomme nykypäivän tekniikan olevan jokseenkin tuttua hakijoille. Arvostamme pitkän työuran tehneiden konkareiden vahvaa asiantuntemusta ja työelämän kokemusta, Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki kertoo.

Hankkeessa mahdollisesti työllistyville henkilöille on tarjolla myös neuvontaa esimerkiksi palkan ja eläkkeen yhteensovittamiseksi.

Lisätiedot:
Harri Kivimäki, Pohjanmaan aluejohtaja,0500661841, Elisa Oyj, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Perttu Kellomäki, palveluesimies, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, 02950 56088 vaihde, etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) tarjoaa TE-palveluja Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. TE-toimistolla on toimipaikat Vaasassa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Kristiinankaupungissa, Närpiössä, Kannuksessa ja Kaustisella.

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs