Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Korisliiga-kausi alkaa tänään – Elisa Viihteessä huippukorista kahdesta liigasta

Elisa Oyj

Korisliiga-kausi alkaa tänään – Elisa Viihteessä huippukorista kahdesta liigasta

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Korisliigan kausi alkaa tänään neljän ottelun voimin. Elisa Viihde vastaa fanien toiveeseen, ja alkavalla kaudella palvelussa nautitaan kotimaisen kärkiliigan lisäksi myös Espanjan Liga ACB:n huippukoripallosta.

– Katsottava ei tänä syksynä lopu korisfaneilta kesken. Fanit ovat löytäneet palvelumme hyvin ja tuomme heidän pyynnöstään tänään alkavan Korisliigan rinnalle lisää suomalaisväritteistä huippukoripalloa. Espanjan Liga ACB:ssa pelaavat Susijengistä tutut Petteri Koponen, Sasu Salin ja Jamar Wilson, sanoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

Elisa Viihteen Fanseat esittää jokaiselta Korisliigan kierrokselta vähintään yhden ottelun, ja lisäksi kaikki kierroksen ottelut ovat aina katsottavissa Fanseat-palvelussa. Syksystä alkaen esitetään myös vähintään kaksi ottelua kuukaudessa espanjalaisesta Liga ACB:sta. Ottelutaltioinnit ovat myöhemmin katsottavissa Elisa Viihteessä ja Fanseatissa niissä esitettyjen otteluiden osalta.

Elisa Viihteen Fanseat on katsottavissa Elisa Viihteen digiboksilla kanavapaikoilla 841-844 tai kaapeli-tv:ssä kanavapaikoilla 361-364. Fanseat on saatavilla myös erillisenä online- ja mobiilipalveluna osoitteesta fanseat.com.

 

Koripallo kiinnostaa yhä laajempaa yleisöä

- Elisa Viihde ja Fanseat ovat kasvattaneet Korisliigan liikevaihtoa ja näkyvyyttä viime kaudella merkittävästi. Susijengin kansainvälinen menestys on lisännyt suuren yleisön kiinnostusta lajia kohtaan, ja mahdollisuus seurata Korisliigan otteluita missä ja milloin vain madaltaa kynnystä aloittaa aktiivinen seuraaminen, kertoo Koripalloliiton kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm.

 

Korisliigan avauskierroksen ottelut keskiviikkona 5.10.:                  

Korihait -  Kobrat   Katsottavissa: Elisa Viihde Fanseat ja Fanseat.com

Kouvot – Tampereen Pyrintö    Katsottavissa: Elisa Viihde Fanseat ja Fanseat.com

BC Nokia - Helsinki Seagulls   Katsottavissa: Fanseat.com

Salon Vilpas - KTP-Basket    Katsottavissa: Fanseat.com                 

 

Lisätietoja:

Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, ilkka.vanala@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs