Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kolme Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ehdolla Venla-palkinnon saajaksi

Elisa Oyj

Kolme Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ehdolla Venla-palkinnon saajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Vuoden 2015 Kultainen Venla -kilpailun esituomaristo on valinnut ehdokkaat Televisioakatemian jäsenten äänestykseen. Mukana on kolme Elisa Viihteen alkuperäissarjaa.

Kultainen Venla -kilpailun ohjelmakategorioissa ovat ehdolla seuraavat Elisa Viihteen alkuperäissarjat:

- Downshiftaajat (Paras draamasarja)

- Ismo (Paras komedia- ja sketsiohjelma) ja

- Virittäjät (Paras lifestyle-ohjelma).

 

– Olen todella iloinen, että kolme Elisa Viihteen alkuperäissarjaa on päässyt Kultainen Venla -esiraadin valitsemina Televisioakatemian jäsenten äänestykseen – erityisesti siksi, koska olemme vasta alkutaipaleella alkuperäissarjojen tekemisessä. Kiitos kuuluu tietysti upeille tekijätiimeille, joiden kanssa on ollut hienoa tehdä yhteistyötä. Erityisen iloinen olen siitä, että voimme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille ainutlaatuisia ja laadukkaita kotimaisia sarjoja draamasta komediaan, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Alkuperäissarjat ovat jatkoa Elisa Viihteen merkittäville ja pitkäjänteisille panostuksille kotimaisiin elokuviin. Elisa Viihde -palvelussa on jo eniten kotimaisia elokuvia, ja viimeisen vuoden aikana tarjontaa on kehitetty erityisesti sarjojen osalta. Kotimaiset elokuvat ja sarjat kiinnostavat Elisa Viihteen asiakkaita, ja valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden mieltymysten mukaisesti. 

 

Yleisökin voi äänestää

Kolmen sarjan lisäksi myös yksittäisiä tekijöitä Elisa Viihteen sarjoista on ehdolla. Eniten ehdokkuuksia kolmesta keräsi Downshiftaajat, joka on ohjelmakategorian lisäksi ehdolla kolmessa tekijäkategoriassa: Iina Kuustonen on ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi, Timo Varpio vuoden käsikirjoittajaksi ja Teppo Airaksinen vuoden ohjaajaksi.

Vuoden parhaan uuden esiintyjän tai kokoonpanon palkinnon saajaksi on puolestaan ehdolla Ismo Leikola.

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää parasta tv-ohjelmaa ja parasta esiintyjää.

Televisioakatemian Venla-palkinnot jaetaan Kultainen Venla -gaalassa 15. tammikuuta 2016. Elisa Viihde on liittynyt Televisioakatemian jäseneksi kesällä 2015.

 

Lisätiedot:

Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs