Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kanavapaikat muuttuvat ja sisältö laajenee Jokilaaksojen alueen kaapeli-tv-verkoissa

Elisa Oyj

Kanavapaikat muuttuvat ja sisältö laajenee Jokilaaksojen alueen kaapeli-tv-verkoissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 09:03
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 8.9.2014

Elisan sekä PPO:n, Telekarelian ja KYMPin palveluiden yhtenäistyessä kaapeli-tv-verkon kanavapaikat tulevat muuttumaan lokakuussa. Muutos koskee noin 40 000 asiakasta Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Jokilaaksojen alueella ja Outokummussa. Uudistuksen jälkeen tarjolla on entistä kattavampi valikoima Elisan kaapeli-tv-kanavia sekä maksu-tv-paketteja.

Mittava kaapeli-tv-palveluiden yhtenäistämistyö käynnistyy alueittain lokakuun alussa, jolloin käyttöön otetaan Elisan signaali kaapeli-tv- palveluissa. Samalla kaapeli-TV-palvelujen ja radiopalvelujen sisältö laajenee Elisan kaapeli-TV:n sisällön mukaiseksi. Muutos näkyy kaapeli-tv-kanavien uusina kanavapaikkoina sekä maksu-tv-asiakkailla uusina kanavapaketteina.

- Asiakkaamme kaapeli-tv-palvelujen tarjonta laajenee noin 20 kanavalla yli 180 tv-kanavaan. Kanavamuutosten johdosta asiakkaiden tulee muutospäivänä poistaa digilaitteestaan vanhat viritystiedot ja hakea kanavat uudelleen. Ohjeistamme asiakkaita muutoksen edellyttämistä toimenpiteistä asiakaskirjeillä, myymälöissä sekä asiakaspalvelussamme. Ohjeita ja tukea saa myös internetsivuiltamme, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Matias Castrén.

Muutos tehdään Raahessa, Kannuksessa, Kalajoella, Ylivieskassa, Oulaisissa ja Nivalassa 7.-9.10, Outokummussa 8.10., sekä Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla 14.-16.10.

Vielä voimassa olevat Telekarelia, PPO ja KYMP Viihde -palvelut tullaan muuttamaan Elisa Viihde -palveluksi. Näistä muutoksista tiedotetaan asiakkaita myöhemmin erikseen asiakaskirjeellä.

Lisätietoja: Elisa Oyj, liiketoimintajohtaja Matias Castrén, puh. 050 669 06, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs