Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Japanin suurin operaattori testaa 5G-yhteyksiä Ericssonin kanssa

Ericsson

Japanin suurin operaattori testaa 5G-yhteyksiä Ericssonin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2014 klo 11:00
Julkaisija: Ericsson

Japanin suurin matkapuhelinoperaattori NTT DOCOMO syventää pitkäaikaista kumppanuuttaan Ericssonin kanssa. Yhtiöiden 2G-verkoista 4G-verkkojen kautta jatkunut yhteistyö laajenee tänä vuonna 5G-teknologian testaukseen.

LTE-verkkojen laajentaminen 5G:hen tuo etuja sekä verkon käyttäjille että alan yrityksille parantamalla verkon suorituskykyä ja tarjoamalla uusia Machine-to-Machine-sovelluksia.

NTT DOCOMOn on tarkoitus saavuttaa Ericssonin 5G-testijärjestelmän avulla huippukorkea, yli 10 Gbps:n nopeus. Sen ansiosta on mahdollista nostaa radioverkkokapasiteetti yli 1 000-kertaiseksi nykyisiin LTE-verkkoihin verrattuna.

Ericssonin ja NTT DOCOMOn testiteknologia toteutetaan ulkotilassa Yokosukan alueella Japanissa.

Ericsson johtaa ja ajaa 5G-standardisointityötä eteenpäin aktiivisella tutkimuksella ja standardointia edeltävillä toimilla. Yhtiö on perustanut Kista 5G Transport Lab -tutkimuslaboratorion edistämään yhteistyötä 5G-teknologian kehittämisessä. Alan tutkimustyö on yhä käynnissä, ja kaupallisia 5G-toteutuksia odotetaan vasta lähempänä vuotta 2020.

Lue lisää:
http://www.ericsson.com/thecompany/press/releases/2014/05/1783524

Lue muuta aiheesta:
http://www.ericsson.com/news/140324-5g-transport_244099438_c

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan  ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Yli 110 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin 950 osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs