Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Jännitys nousi huhtikuussa kärkeen Elisa Kirjan luetuimpien listalla

Elisa Oyj

Jännitys nousi huhtikuussa kärkeen Elisa Kirjan luetuimpien listalla

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2013 klo 10:33
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Kirja -asiakkaiden huhtikuun lukulista oli jälleen monipuolinen: myydyimpien kirjojen listalta löytyy dekkareita, Fingerpori-sarjakuva, John Irvingin uutuus, Zlatanin elämäkerta sekä hidasta journalismia. Ykköspaikan huhtikuussa valloitti turkulaisen yksityisetsivän Vareksen viimeisin seikkailu Seriffi, jonka luoja Reijo Mäki palkittiin aiemmin tänä vuonna Suomen dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnolla.

- Olen aina pitänyt itseäni vakaumuksellisena sellumiehenä – siis mitä tulee kirjan fyysiseen olomuotoon - mutta kyllähän tämä Elisa Kirjan formaatti todella hienosti vastaa siihen huutoon, joka kaikuu edistyksellisempien tarinankuluttajien syvistä kurkuista, toteaa huhtikuun listaykkösen, Seriffin kirjoittaja Reijo Mäki.

Jännityskirjallisuus sijoittuu kuukausi toisensa jälkeen korkealle Elisa Kirjan myydyimmän sisällön listalla. Koska dekkarit kiinnostavat suomalaista lukijaa, päätti Elisa juhlistaa viimeviikkoista Kirjan ja ruusun päivää tarjoamalla lukijoille lahjaksi sähköisen salapoliisiromaanin. Lahjaksi valittiin yhdessä CrimeTimen kanssa Eeva Tenhusen dekkariklassikko Mustat kalat. Lähes 4 000 jännityksen ystävää käytti vuorokauden aikana tilaisuuden hyväkseen ja tallensi kirjan lukulaitteeseensa.

- On hienoa huomata, että suomalaisten naisdekkaristien grand old lady Eeva Tenhunen on yhä ajankohtainen. Suuri latausmäärä myös osoittaa, että kiinnostava sisältö innostaa suomalaisia kokeilemaan lukemista uudella tavalla. Onnistunut kokeilu innostaa myös jatkamaan e-kirjojen maailmassa, sanoo palvelujohtaja Liisa Puurunen Elisalta.

Huhtikuussa toteutettu Elisa Kirjan asiakastutkimus kertoo, että tyytyväisyys palveluun kasvaa, mitä pidempään sitä on käyttänyt. Erityisesti yli vuoden ajan Elisa Kirja -palvelua käyttäneet antavat erittäin hyvää palautetta palvelusta: eniten kiitosta keräävät mahdollisuus kuljettaa isoakin kirjamäärää aina mukana sekä palvelun helppokäyttöisyys.

Myydyimmät teokset Elisa Kirja -palvelussa huhtikuussa 2013

 

1.       Reijo Mäki: Vares - Sheriffi (huhtikuun kuukauden kirja)

2.       Jarkko Sipilä ja Scott Stevenson: Rahan metsästäjät

3.       Pertti Jarla: Fingerpori - Lääkärileikit

4.       David Lagercrantz: Minä, Zlatan Ibrahimović

5.       John Irving: Minä olen monta (Keltainen huhtikuu -kampanjakirja)

Myydyimpien kirjojen joukossa olivat myös mm. Long Play -artikkelit Totuuksien tavaratalo ja Serkkuni, ihmiskauppias, Leena Lehtolaisen Maria Kallio - novellikokoelma, Seppo Jokisen Vihan sukua sekä Sylvia Dayn Sinusta heijastettu - Crossfire II.

Elisa Kirja on laajin suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy runsas valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja

Lisätietoja: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs