Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ixonos ja Blyk ovat solmineet sopimuksen Blykin kokonaisvaltaisen sovellustuen toimittamisesta

Ixonos Oyj

Ixonos ja Blyk ovat solmineet sopimuksen Blykin kokonaisvaltaisen sovellustuen toimittamisesta

Julkaistu: 16.12.2008 klo 16:18
Julkaisija: Ixonos Oyj

Ixonos on allekirjoittanut ylläpito- ja sovellushallintapalveluja koskevan sopimuksen Blyk-matkaviestintäoperaattorin kanssa. Sopimus koskee Blykin liiketoiminnan ytimessä olevia alustoja, ratkaisuja ja prosesseja.

Ixonos on allekirjoittanut ylläpito- ja sovellushallintapalveluja koskevan sopimuksen Blyk-matkaviestintäoperaattorin kanssa. Sopimus koskee Blykin liiketoiminnan ytimessä olevia alustoja, ratkaisuja ja prosesseja. Sopimukseen sisältyy myös end-to-end-prosessinhallintapalveluja. Ensimmäisessä vaiheessa sopimus koskee Blykin toimintaa Hollannissa.

"Tämä sopimus syventää suhteemme Blykin kanssa uudelle tasolle. Olemme aiemmin tehneet Blykin kanssa kehitystyötä huipputason mobiilimainonnan ratkaisuissa. Uuttera työmme ja ylivoimainen palveluasenteemme ovat tuottaneet tuloksia", Kari Happonen, Ixonos Oyj:n toimitusjohtaja kertoo.

"Yhteistyömme Blykin kanssa on ollut erittäin vaativaa ja samalla palkitsevaa. Olemme tukeneet Blykiä uusien, innovatiivisten ratkaisujen luomisessa kehittyvän mobiilimainonnan tarpeisiin. Olemme ylpeitä ja innokkaita voidessamme sitoutua entistä läheisempään yhteistyöhön yhden tämän alan johtavista edelläkävijöistä kanssa", hän jatkaa.

"Yhteistyömme Ixonosin kanssa tukee uuden kehittyvän liiketoimintaprosessimme menestymistä. Olemme hakeneet yhteistyökumppaniksemme joustavaa sekä proaktiivista asiantuntijaa ja Ixonos vastaa tarpeeseemme", kertoo Turkka Oksanen, Blykin tuotantojohtaja.


Lisätietoja antavat:

Timo Kaisla, Director, Operators and ICT, matkapuhelin +358 40 700 9595, timo.kaisla/at/ixonos.com
Anna Loftin, Blykin tiedottaja, Cohn & Wolfe, puhelin +44 20 7331 2353, anna.loftin/at/cohnwolfe.com

_______________________________________________________________________________


Blyk on nuorille ihmisille suunnattu ilmainen, mainosrahoitteinen matkapuhelinverkko. Blyk yhdistää nuoret tuotemerkkeihin, joista he pitävät, sekä antaa heille joka kuukausi tekstiviestejä ja puheaikaa ilmaiseksi. Yrityksen perustivat vuonna 2006 Pekka Ala-Pietilä ja Antti Öhrling. Blykillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Amsterdamissa. Blyk toimii nyt Isossa-Britanniassa ja aloittaa Hollannissa vuoden 2009 alussa. Lisätietoja Blykistä löydät sivustolta http://about.blyk.com.

Ixonos on tieto- ja viestintäteknologia-alan palveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen joustavia, näiden kilpailukykyä ja riskienhallintaa tukevia teknologiakonsultoinnin, ohjelmistokehityksen, ohjelmistojen ylläpidon ja projektijohtamisen ratkaisuja. Ixonosin asiakaskunta koostuu johtavista kansainvälisillä markkinoilla toimivista matka- ja älypuhelinvalmistajista, mobiiliverkkotoimittajista ja teleoperaattoreista sekä suomalaisista finanssi-, teollisuus- ja palvelualan yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista. Konsernissa työskentelee yli 900 henkilöä Suomessa, Slovakiassa, Virossa ja Kiinassa. Ixonoslaiset tunnistaa asiakaslähtöisyydestä ja vastuuntuntoisesta asenteesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs