Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ismo Leikolalle oma komediasarja Elisa Viihteeseen

Elisa Oyj

Ismo Leikolalle oma komediasarja Elisa Viihteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Kotimaisen viihteen määrä kasvaa jälleen Elisa Viihteessä. Ismo Leikolan komediapilotti laajentuu kokonaiseksi sarjaksi. Elisa Viihde on viimeisen vuoden sisällä panostanut vahvasti kotimaisiin alkuperäissarjoihin.  
 
Maailman hauskin mies -tittelin viime vuonna voittanut Ismo Leikola saa oman komediasarjan Elisa Viihteeseen.
 
– Maailman hauskin mies ansaitsee oman sarjansa Suomen suosituimpaan viihdepalveluun. Ismo-komediasarja on luonnollinen jatko Elisa Viihde -alkuperäissarjoille ja panostuksille kotimaisiin elokuviin. Huumoriviihde kiinnostaa Elisa Viihteen asiakkaita, ja me haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken mitä he viihtymiseen tarvitsevat, sanoo Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde.
 
Uuden Ismo-komediasarjan ohjaa Putouksesta ja Duudsoneista tuttu Ville Panhelainen. Sarjan kuvaukset alkavat kesäkuussa ja uudet jaksot nähdään syyskuun lopulla Elisa Viihteessä. Sarjan pilottijakso on jo katsottavissa Elisa Viihteessä: http://elisa.fi/ismo/
 
– Olemme Mogulmediassa todella iloisia saadessamme työskennellä yhteistyössä Elisa Viihteen ja Ismon kanssa tällaisessa uraauurtavassa projektissa, sanoo Mogulmedian vastaava tuottaja Markos Annala.

Viimeisen vuoden sisällä Elisa Viihde on julkistanut seuraavat alkuperäissarjat:
- Ismo-komediasarja (Ismo Leikola)
- Downshiftaajat (Iina Kuustonen, Jussi Vatanen, Mikko Leppilampi ja Niina Lahtinen)
- Molton Klubi (Pirkka-Pekka Petelius ja nuoret komediakyvyt)
- Marko Kilven käsikirjoitukseen pohjautuva 12-osainen rikosdraamasarja (The Undertaker/Peluri)
 
– Kotimainen viihde kiinnostaa Elisa Viihde -palvelun asiakkaita, joten haluamme olla tukemassa ja mahdollistamassa kotimaisia sarjoja, elokuvia ja muita sisältöjä. Kotimaiset alkuperäissarjat täydentävät laajaa elokuva-, urheilu-, ohjelmakirjasto- ja kanavavalikoimaamme, kertoo Ani Korpela Elisa Viihteestä.

Elisa Viihde kehittää jatkuvasti ohjelmatarjontaansa, ja tekee jatkossa yhä vahvemmin yhteistyötä tv-kanavien ja tuotantoyhtiöiden kanssa.


Lisätietoja:
Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Laura Kuulasmaa, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 345 0056, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa TV-ohjelmia, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs