Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » iPhone 6 jatkaa myyntilistojen kärjessä

Elisa Oyj

iPhone 6 jatkaa myyntilistojen kärjessä

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Uudet iPhonet pitävät kärkisijaa sekä henkilö- että yritysasiakkaiden myydyimpien puhelimien listoilla. Joululahjapuhelinta ostaessa kannattaa varmistaa, että laitteen ominaisuudet ja toiminnot vastaavat myös tulevia tarpeita, kuten NFC-lähimaksamista ja muita käyttäjälle tärkeitä sovelluksia.

Uudet iPhonet jatkavat myydyimpien puhelimien listan kärjessä.

– iPhone 6 ja iPhone 6 Plus pitävät odotetusti kärkipaikkaa. Täysin uutena nimenä top-listalle nousi Honor 6 -älypuhelin, joka on toistaiseksi myynnissä vain Elisalla Saunalahden verkkokaupassa. Honor 6 oli marraskuussa peräti kolmanneksi myydyin puhelinmalli verkkokaupassamme, sanoo Elisan henkilöasiakasyksikön puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Honor 6 vastaa ominaisuuksiltaan muiden valmistajien huomattavasti kalliimpia huippumalleja, mutta sijoittuu vajaan 300 euron hinnallaan keskihintaisten älypuhelinten luokkaan. Huawein valmistama Honor 6 julkistettiin maailmanlaajuisesti lokakuun lopulla.


Kiinnitä huomiota älypuhelimen NFC-kyvykkyyteen

Älypuhelimien myynnin joulusesonki on parhaillaan käynnissä. Uutta puhelinta ostaessa on tärkeä kiinnittää huomiota älypuhelimen kyvykkyyksiin; esimerkiksi uusi NFC-ominaisuus on kasvamassa entistä tärkeämmäksi. Radiotaajuista etätunnistusta (NFC) hyödynnetään entistä laajemmin muun muassa lähimaksamisessa.

– Lähimaksaminen yleistyy vauhdilla, ja nyt on mahdollista lähimaksaa myös pelkällä älypuhelimella. Elisan Saunalahti-liittymiin on saatavilla maksuominaisuuden sisältäviä SIM-kortteja, joiden käyttäjät voivat tehdä ostoksia Elisa Lompakolla pelkällä puhelimella, kertoo liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Ominaisuuden käyttöönotto vaatii uuden SIM-kortin. Maksuominaisuuden sisältäviä SIM-kortteja saa Elisan ja Saunalahden myyntipisteistä tästä viikosta alkaen. Maksuominaisuuden sisältävä SIM-kortti maksaa 4,90 euroa.


Tukeeko maksupäätteesi lähimaksamista, yrittäjä?

Myös lähimaksamisen mahdollistavat maksupäätteet yleistyvät ympäri Suomen. Elisa Maksupääte on Suomen monipuolisin kokonaispalvelu kortti- ja lähimaksamiseen: maksuvälineeksi käyvät perinteisten maksukorttien lisäksi NFC-lähimaksamista tukevat maksuvälineet, kuten Elisa Lompakko.

– Netsin tilastojen mukaan lähimaksutapahtumat kasvavat kuukausittain 50–70 prosentin vauhtia. Suomalaiset ovat siis ottamassa lähimaksamisen nopeasti omakseen. Samaan aikaan monet maksupäätelaitteet ovat tiensä päässä. Tästä syystä yrittäjien on tärkeä varmistaa uutta maksupäätelaitetta hankkiessaan, että uusi laite mahdollistaa myös lähimaksutapahtumat, kertoo Elisan asiakasvuorovaikutuksen ratkaisuista vastaava johtaja Anssi Okkonen.

Lähimaksaminen nopeuttaa palvelua. PIN-koodia ei tarvitse käyttää enintään 25 euron ostoksissa, pelkkä puhelimen vilauttaminen kassapäätteelle riittää.

– Myyjälle jää näin enemmän aikaa kohdata asiakas, ja myös jonottaminen vähenee, kun maksamisesta tulee entistä nopeampaa, toteaa johtaja Okkonen Elisan yritysasiakasyksiköstä.


Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet marraskuussa 2014:
Apple iPhone 6 (4G)
Apple iPhone 6 Plus (4G)
Samsung Galaxy S4 Mini (4G)
Nokia Lumia 625 (4G)
Samsung Galaxy S4 (4G)
Apple iPhone 5S (4G)
Samsung Galaxy Trend Plus (3G)
Samsung Galaxy S5 (4G)
Nokia Lumia 930 (4G)
Honor 6 (4G)
Samsung Galaxy Ace 4 (4G)
Nokia Lumia 1020 (4G)
Nokia 208 (3G)
Samsung Galaxy S III (4G)
Samsung Galaxy Note 4 (4G)

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet marraskuussa 2014:
Apple iPhone 6 (4G)
Nokia Lumia 930 (4G)
Nokia 208
Nokia Lumia 625 (4G)
Samsung Galaxy S4 mini (4G)
Nokia Lumia 830 (4G)
Nokia Lumia 635 (4G)
Apple iPhone 6 Plus (4G)
Apple iPhone 5S (4G)
Nokia Lumia 630
Samsung Galaxy S4+ (4G)
Nokia Lumia 925 (4G)
Samsung Galaxy S5 (4G)
Nokia Lumia 530
Nokia Lumia (4G)

Lisätietoja:
Jan Virkki, puheliittymien liiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, 045 670 0070, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Anssi Okkonen, johtaja, asiakasvuorovaikutuksen ratkaisut, 050 506 5510, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs