Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Inspiraatiota ja akkukestoa työpäivään - Samsung Galaxy S6 ja S6 edge

Samsung Electronics Nordic

Inspiraatiota ja akkukestoa työpäivään - Samsung Galaxy S6 ja S6 edge

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 09:02
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Tehokas ja luotettava työkumppani – Tehohirmu, jossa on parannettu akkukesto. 

Helsinki – 6. maaliskuuta 2015 – Riittääkö älypuhelimesi virta työpäivän viimeisiin ja usein tärkeimpiin tehtäviin asti? Pystytkö tallentamaan yrityksesi arkaluontoiset tiedot turvallisesti puhelimeesi? Kaipaatko puhelinta, jolla voi näppärästi tehdä useita asioita samanaikaisesti? Samsung vastaa kysymyksiin kahdella uutuudella: Galaxy S6 ja S6 edge tarjoavat tehoa, tyyliä ja työkäyttöön suunniteltuja huippuominaisuuksia.

Samsung julkisti Galaxy S6:n ja S6 Galaxy edgen maailman suurimmilla mobiilialan messuilla, Mobile World Congress -tapahtumassa. Nämä Samsungin uudet lippulaivalaitteet ovat markkinoiden kehittyneimmät älypuhelimet. GS6 edge on markkinoiden ensimmäinen puhelin, jossa näyttö kaareutuu puhelimen kummallekin reunalle, ja se on näyttävä osoitus Samsungin innovointikyvystä.

Pitkä akkukesto ja sisäänrakennettu langaton lataus

Puhelimessa on tehokas 8-ydinsuoritin, joka on aiempia malleja energiatehokkaampi. Virtapihi suoritin mahdollistaa entistä pidemmän akkukeston, jota voi lisätä entisestään Smart Manager -pienohjelmalla. Se suosittelee, mitä sovelluksia kannattaa poistaa käytöstä, kun puhelimen virta käy vähiin. Fast Charging -pikalataustoiminto tarjoaa pelastuksen tiukan paikan tullen lataamalla 4 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella. Akku latautuu täyteen valmiuteen 80 minuutissa. Sekä Galaxy S6:ssa että S6 edgessä on sisäänrakennettu langaton lataus, joten puhelimen voi vain asettaa langattomaan lataustelakkaan. Sotkuun menevät laturijohdot voi unohtaa.

Samsung KNOXin avulla voit nukkua yösi huoleti

Mobiililaitteiden työkäytön vauhdikas kasvu on tuonut mukanaan tietoturvariskejä. Työelämän ja yksityiselämän rajat ovat hämärtyneet, ja on tavallista, että työpuhelinta käytetään myös vapaa-aikana. Jos työpuhelimet eivät tarjoa työkaluja kaikkiin työhön liittyviin tilanteisin, ihmiset hoitavat ne helposti omalla tavallaan, mikä voi johtaa tietoturvariskeihin. Samsung KNOX varmistaa, että työhön liittyvät ohjelmat ja tiedot ovat suojattuja ja erillään puhelimen henkilökohtaisesta sisällöstä, jolloin ne ovat suojattuja viruksilta, troijalaisilta ja haittaohjelmilta. Samsung KNOX -mobiilitietoturvaratkaisu on hiljattain saanut Suomen Viestintäviraston turvallisuusauditointikriteeristön (KATAKRI II) mukaisen sertifioinnin. KNOX on saanut valtionhallintotason sertifioinnin myös muun muassa Yhdysvalloissa (US.Department of Defense and Common Criteria).

Monipuolinen ja luotettava työväline

S6:ssa ja S6 edgessä on mukana ammattikäyttäjien vaatimat ominaisuudet, kuten VPN-, Exchange Active Sync- ja Active Directory -tuki.  Sen lisäksi puhelimissa on tuki yleisimmille MDM-hallintaratkaisuille mukaan lukien Good Technology, MobileIron, AirWatch, SAP ja SOTI. Nopeus on työkäytössä valttia, ja uuden suorittimen ansioista Samsungin lippulaivauutuudet käynnistyvät virattomasta tilasta täyteen käyttövalmiuteen edeltäjiään kaksi kertaa nopeammin.

Kaareva näyttö tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Uutuusmallien rungot ovat metallia, ja etu- ja takapinnat ovat valmistettu huippukestävästä Corning Gorilla Glass® 4 -lasista. Galaxy S6 edge on markkinoiden ensimmäinen puhelin, jonka näyttö kaareutuu puhelimen kummallekin reunalle. Näyttävän muotoilun lisäksi kaareva lasi mahdollistaa myös uusia toimintoja. Käyttäjä voi erotella värikoodeilla suosikkikontaktit ja päättää, kummalle reunanäytölle tiedot näiden saapuvista puheluista ja viesteistä ilmestyvät. Puhelut voi hylätä automaattisella poissaoloviestillä, kun laittaa sormen sisäänrakennetulle sykemittarille.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä on Quad 2.1 GHz + Quad 1.5G Hz Octacore -suoritin, kolme gigatavua muistia ja 32 /64 /128 GB sisäistä talennustilaa. Laitteissa on QHD (2560 x 1440) Super AMOLED -näyttö, jonka pikselitiheys on peräti 577 ppi. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.0 Lollipop. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 / 5 GHz), HT80 (MIMO 2x2) 620 Mbps Dual-band Wi-Fi Direct, Mobile Hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT +, USB 2.0 NFC-tuki. Samsung KNOX -tietoturva esiasennettuna. Värivaihtoehdot: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6, 128 GB -mallissa) ja Green Emerald (S6 edge, 128 GB -mallissa). Langaton lataustelakka on lisävaruste.

 

Samsungin lippulaivamallit tulevat myyntiin huhtikuussa 2015. Suositushinnat:

Galaxy S6 edge (32 GB) 849 €

Galaxy S6 edge (64 GB) 999 €

Galaxy S6 edge (128 GB) 1 099 €

Galaxy S6 (32 GB) 699 €

Galaxy S6 (64 GB) 829 €

Galaxy S6 (128 GB) 949 €

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, enterprise business, ossi.luoma@samsung.com, p. 040 541 4023

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs