Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Iina Kuustonen ja Jussi Vatanen tähdittävät Elisa Viihteen alkuperäissarjaa

Elisa Oyj

Iina Kuustonen ja Jussi Vatanen tähdittävät Elisa Viihteen alkuperäissarjaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Sarja on Suomen ensimmäinen viihdepalvelun alkuperäissarjana tehtävä laajamittainen draamatuotanto. Sarja on nähtävissä Elisa Viihde -palvelussa vuoden 2015 lopulla.

Uuden draamasarjan kuvaukset aloitetaan huhtikuussa Helsingissä. Sarjan ohjaa Teppo Airaksinen (mm. Napapiirin Sankarit 2, Kimmo) ja sen on käsikirjoittanut Timo Varpio (mm. Roba, Helppo elämä). Päärooleissa nähdään Iina KuustonenJussi VatanenMikko Leppilampi sekä Niina Lahtinen.

10-osainen sarja on Suomen ensimmäinen viihdepalvelun alkuperäissarjana tehtävä laajamittainen draamatuotanto. Katsojat pääsevät nauttimaan sarjasta Elisa Viihde -palvelussa joulukuussa 2015.

Alkuperäissarja on jatkoa Elisa Viihteen merkittäville ja pitkäjänteisille panostuksille kotimaisiin elokuviin. Elisa Viihde -palvelussa on jo eniten kotimaisia elokuvia, ja tarjontaa kehitetään nyt erityisesti sarjojen osalta. Uusi draamasarja on Elisa Viihde -palvelun vuoden 2015 suurimpia hankkeita. Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu, jolla on yli 200 000 asiakasta ja jonka mobiilisovellusta on ladattu jo yli 500 000 kertaa.

Sarjan tuottaa Yellow Film & TV, tuottajina Olli Haikka ja Marko Talli.

- Kotimaiset elokuvat ja sarjat kiinnostavat Elisa Viihteen asiakkaita, ja kehitämme jatkuvasti valikoimaa asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä yhdessä eturivin tekijöiden kanssa tuomaan uudenlaisen, kunnianhimoisen draaman katsojille, kertoo Ani Korpela Elisa Viihteestä.

- Mahtava päänavaus tehdä yhteistyötä uusia sisältöjä tarjoavan kumppanin kanssa. On hienoa, että Suomen suosituin viihdepalvelu Elisa Viihde haluaa olla edelläkävijä myös kotimaisen laatudraaman saralla, sanoo tuottaja Marko Talli Yellow Film & TV:stä.

Yleisradio on ostanut sarjaan tv-esitysoikeudet.

Elisa ja Yellow Film & TV järjestävät sarjasta tiedotustilaisuuden median edustajille 22. huhtikuuta klo 9 Elisa Studiolla (Lasipalatsi). Päänäyttelijät ovat tiedotustilaisuudessa paikalla ja haastateltavissa. Ilmoittautumiset tiedotustilaisuuteen 17.4.2015 mennessä saija.viitala@yellowfilm.fi / 040 848 0286.

 

Lisätiedot:

Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Laura Kuulasmaa, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 345 0056, etunimi.sukunimi@elisa.fi 

Marko Talli, tuottaja, Yellow Film & TV, p. 040 5146778, etunimi.sukunimi@yellowfilm.fi

 

Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tv-ohjelmia ja elokuvia tuottava yritys. Se on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut käsikirjoitettuun tv-tuotantoon, viihde- ja draamaelokuviin sekä urheiluohjelmiin. Vuoteen 2020 mennessä yhtiö tavoittelee merkittävää osuutta kansainvälisistä markkinoista panostamalla pohjoiseurooppalaisiin yhteistuotantoihin sekä sarjojen ja formaattien globaalin myyntiin. www.yellowfilm.fi

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa TV-ohjelmia, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs