Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Huippujalkapallovuosi jatkuu MM-karsintaotteluilla Elisa Viihteessä

Elisa Oyj

Huippujalkapallovuosi jatkuu MM-karsintaotteluilla Elisa Viihteessä

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 11:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Tapahtumarikas urheiluvuosi saa jatkoa, kun Elisa Viihde näyttää Euroopassa pelattavia jalkapallon MM-karsintaotteluita. Tuore Euroopan mestari Portugali ja kannattajien suosikiksi noussut Islanti pelaavat omat avausottelunsa heti karsintaturnauksen ensimmäisinä päivinä.

Elisa Viihde esittää jokaisen pelipäivän jokaisessa aikaikkunassa kaksi kiinnostavinta MM-karsintaottelua suomeksi selostettuina.

Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat urheilua ja juuri eurooppalainen jalkapallo on tärkeä osa urheiluvalikoimaamme. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen mahdollisuuden seurata mielenkiintoisia MM-karsintaotteluita huippu-urheilun täyteisen kesän jatkoksi, kertoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

MM-karsintaotteluissa kentällä nähdään lukuisia EM-lopputurnauksesta tuttuja tähtipelaajia.

Karsintojen avauspäivänä 4. syyskuuta nähdään muun muassa ottelut Slovakia-Englanti ja Norja-Saksa.

5. syyskuuta kentällä kohtaavat Ukraina ja EM-kisoissa peleillään ja kannattajillaan ihastuttanut Islanti. Euroopan mestaruuden voittanut Portugali avaa karsintaurakkansa 6. syyskuuta vierasottelulla Sveitsiä vastaan.

Elisa Viihde näyttää kattavasti myös eurooppalaista seurajalkapalloa Hollannista, Ruotsista ja Tanskasta sekä kotimaisen Ykkösen huippuotteluita.

Tanskan liigaan on siirtynyt lukuisia suomalaispelaajia. Lisäksi maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki on ollut viime aikoina huikeassa maalivireessä, Vanala sanoo.

Lue lisää: www.elisa.fi/futis

 

Lisätietoja: Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, ilkka.vanala@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs