Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Huawein edullinen huipputabletti yksinoikeudella Elisalla

Elisa Oyj

Huawein edullinen huipputabletti yksinoikeudella Elisalla

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2014 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa saa toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4G-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

- Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

- Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.

Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1.6MHz neliydinprosessori, 8GB tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka ja tuki 32GB:iin saakka, 1GB käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4G/3G/HSDPA+ ja EDGE/GPRS) ja näytöntarkkuus 1280x800. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3G- että 4G-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on kaupoissa 5.5. ja sen hinta on 249 e.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Matias Castrén, liiketoimintajohtaja, p. 050 66 906, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Huawei Finland, Keqian Cao, Country Manager, p. 050 573 3723, caokeqian@huawei.com.

 

Huawei on yksi maailman johtavista tietoliikenne- ja telelaitteiden valmistajista ja tarjoaa kaiken tyyppisiä laitteistoja: reitittimiä ja kytkimiä, puhelimia ja nettitikkuja, videoneuvottelujärjestelmiä, palomuureja ja muita älykkäitä tietoliikenneratkaisuja. Huawei työllistää maailmanlaajuisesti yli 140 000 työntekijää, joista noin 46 prosenttia tekevät tutkimus- ja kehitystyötä. Huaweilla on tutkimus- ja kehitysyksiköitä 20 maassa, mukaan lukien Suomessa. Olemme sitoutuneet luomaan maksimaalista hyötyä teleoperaattoreille, yrityksille ja kuluttajille tarjoamalla kilpailukykyisiä tietoliikenneratkaisuja ja -palveluita. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli 140 maassa ja palvelemme yli kolmasosaa maailman väestöstä. Lisätiedot www.huawei.com.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs