Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Huaweille historiallinen ykkössija Soneran myydyimpien puhelinten listalla

Telia

Huaweille historiallinen ykkössija Soneran myydyimpien puhelinten listalla

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Telia

Ykkössijaa jo vuosia hallinnut iPhone jäi Huawein jalkoihin Soneran myydyimpien puhelinten listalla toukokuussa – kuukauden myydyin malli oli Huawei P8 Lite -puhelin. Myydyimpien top 10 -listalle pääsi yhteensä kolme Huawein mallia.

Applen puhelinmallit pitävät edelleen pintansa listan kärkipäässä, mutta niiden haastajiksi ovat nousseet Samsungin ohi Huawein puhelimet hyvällä hinta- ja laatusuhteellaan.

”Huawei nousi historiallisesti ykköspaikalle, jota iPhonet ovat hallinneet lähes yksinvaltiaana jo vuosia. Asiakkaat ovat ottaneet Huawein puhelimet hyvin vastaan Suomessa ja niiden markkinaosuus on kasvanut kohisten. Puhelinten suosiota erityisesti kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa selittävät laitteiden laadukkaat ominaisuudet, jotka on mahdollista saada kilpailukykyisellä hinnalla”, sanoo Soneran laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

Sonera kampanjoi toukokuussa vahvasti Huaweita ja iPhonea. Myydyimpien puhelinten listalla aikaisemmin vahvasti edustettu Samsung jäi toukokuussa kahdelle viimeiselle sijalle.

Soneran myydyimmät puhelimet toukokuussa (suluissa sijoitus huhtikuussa)

1. (9.) Huawei P8 Lite

2. (1.) Apple iPhone 6s

3. (5.) Apple iPhone 5s

4. (4.) Apple iPhone SE

5. (6.) Huawei Honor 7

6. (-.) Huawei Y5

7. (8.) Microsoft Lumia 650 SS

8. (10.) Sony Xperia M4 Aqua

9. (-.) Samsung Galaxy Xcover3

10. (-.) Samsung Galaxy A5 

”Koulujen päättyminen näkyy listalla; lahjaksi on ostettu paljon edullisia älypuhelimia ja se näkyy jonkin verran premium-puhelinten puuttumisena myydyimpien listalla”, sanoo Saranpää.

Lisätiedot:

Johtaja Markku Saranpää, laiteliiketoiminta, Sonera
Puh. 0400 984 994, sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs