Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » HTC:n uusi lippulaivapuhelin HTC One yksinmyyntioikeudella Elisalta

Elisa Oyj

HTC:n uusi lippulaivapuhelin HTC One yksinmyyntioikeudella Elisalta

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2013 klo 15:09
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa tuo ainoana operaattorina eilen julkistetun HTC One -älypuhelimen Suomen markkinoille. Ennakkomyynti alkaa jo tänään saunalahti.fi:ssä. HTC:n Android-lippulaivamallin ominaisuudet edustavat edistyksellisintä älypuhelinteknologiaa. HTC Onen ensiluokkainen käytettävyys on saavutettu uudistetun HTC Sense -käyttöliittymän ansiosta.

Viimeistelty muotoilu, huipputarkka näyttö ja kehittyneet kameraominaisuudet lisäävät HTC Onen kilpailukykyä nykyisten kärkimallien keskuudessa. HTC One mahdollistaa myös nopeimman mahdollisen mobiilinetin käytön, sillä siinä on 4G/LTE-kyvykkyys.

- Meillä on ollut pitkän aikaa vahva rooli HTC:n puhelinten tuomisessa ensimmäisenä Suomen markkinaan. Olemme tyytyväisiä saadessamme tuoda HTC Onen yksinoikeudella myyntiin, sillä haluamme tarjota mahdollisimman laajan älypuhelinvalikoiman asiakkaillemme, kertoo puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

HTC Onen toimitukset alkavat maaliskuun loppupuolella.

HTC One ennakkomyynti: saunalahti.fi/htcone
Hinta kertamaksulla 649 € tai erissä alk. 17,90 €/kk (36 kk:n luottokauppasopimus, 36 kk:n hinta yhteensä 644,40 €, todellinen vuosikorko 0 %)

Lisätiedot:
Jan Virkki, Liiketoimintajohtaja, puheliittymät, henkilöasiakkaat, 0456700070, jan.virkki@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs