Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Gummerus ja Elisa Kirja julkaisevat Iijoki-sarjan uudelleen

Elisa Oyj

Gummerus ja Elisa Kirja julkaisevat Iijoki-sarjan uudelleen

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 14:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Gummerus ja Elisa Kirja ryhtyvät julkaisemaan uudelleen Iijoki-sarjaa. Huonemiehen poika ja Tammettu virta ilmestyvät sekä painettuina että sähkökirjoina.

Kalle Päätalo on noussut tänä keväänä kirjallisten keskustelujen suosikkiaiheeksi. Kirjava kammari -blogista lähteneen Päätalo-haasteen innoittamana monet lukupiirit, bloggarit, toimittajat ja lukijat ovat jääneet Iijoki-koukkuun. Tänä vuonna Päätalon nousu jatkuu monella eri rintamalla.

Gummerus ja Elisa Kirja julkaisevat koko 26-osaisen Iijoki-sarjan sähkökirjoina. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Huonemiehen poika ja Tammettu virta ovat nyt saatavilla yksinoikeudella Elisa Kirja -palvelusta.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota tämän kansallisaarteen luettavaksi. Elisa Kirja -palvelussa on maailman laajin valikoima suomenkielisiä sähkökirjoja, ja Iijoki-sarjan jos minkä kuuluu olla siinä mukana”, iloitsee Elisa Kirjan liiketoimintajohtaja Liisa Puurunen.

Iijoki-sarjaa ryhdytään pitkän tauon jälkeen julkaisemaan myös painettuna. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyvät syyskuussa 2014.  Uuden Iijoki-sarjan ulkoasusta päättävät lukijat: Gummerus julkistaa suuren Päätalo-kansanäänestyksen, jossa lukijat saavat valita mieleisensä kolmesta kansivaihtoehdosta.  Kilpailuun voi osallistua osoitteessa: www.gummerus.fi/paatalokansanaanestys/

”Kukaan suomalainen mies ei ole niin rehellisesti kertonut omasta elämästään kuin Kalle Päätalo. Hän teki sen ennen Knausgårdia ja Proustin jälkeen. Kiitän lukijoita jotka heittivät Päätalo-haasteen ja näin kutsuivat yhä uusia ihmisiä löytämään Kallen ja suomalaisuuden tarinan”, sanoo Gummeruksen kustannusjohtaja Anna Baijars.

Kalle Päätalon vahvuuksia ovat eri ihmistyyppien taitava ja herkkä psykologinen kuvaus, elävä ja rehevän humoristinen kerronta sekä koskettavat ihmiskohtalot. Päätalo kertoo meille keitä me olemme; hän konkretisoi lähihistorian. Tämän vuoksi hän puhuttelee myös 2000-luvun lukijaa.

Lisätietoja:

Kati Turpeinen, tiedottaja, p. 044 349 7790, kati.turpeinen@gummerus.fi

Liisa Puurunen, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 0285, liisa.puurunen@elisa.fi

 

Gummerus. Lehtori Kaarle Jaakko Gummerus aloitti kustannustoiminnan yhdessä vaimonsa Gustavan kanssa vuonna 1872. Kaarle Jaakko ja Gustava halusivat kantaa kortensa kekoon kansan valistamiseksi ja julkaista painotuotteita huviksi ja hyödyksi kaikille Suomen kyläläisille. Gummerus toimii edelleen suomalaisena perheyhtiönä, jonka omistajat ja henkilökunta kunnioittavat Kaarle Jaakon alkuperäistä liikeideaa "huviksi ja hyödyksi". Julkaisemme kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta sekä tieto- ja harrastekirjoja. Kustannusohjelmaamme kuuluvat myös sanakirjat ja kielten kirjat sekä digitaaliset- ja mobiilituotteet. www.gummerus.fi

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. www.elisa.fi/kirja

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs