Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Googlen pilvipalvelu kutsui Qvikin ensimmäiseksi pohjoismaiseksi koulutuskumppanikseen

Qvik Oy

Googlen pilvipalvelu kutsui Qvikin ensimmäiseksi pohjoismaiseksi koulutuskumppanikseen

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2016 klo 10:30
Julkaisija: Qvik Oy

Mobiilipalvelufirma Qvik on Google Cloud Platformin ensimmäinen sertifioitu koulutuskumppani pohjoismaissa. Aiemmin vastaavia kumppaniyrityksiä on maailmalla kolmetoista.
 
Google Cloud Platformilla on oma kumppanuusohjelma, jonka tavoitteena on jakaa tietotaitoa ja kehittää osaamista Cloud Platform ympäristössä. Qvik aloitti tiiviimmän yhteistyön Cloud Platformin kanssa loppuvuodesta 2015, ja nyt kumppanuus on virallista.
 
Mobiilipalveluiden liittyessä yhä enemmän yritysten keskeisiin liiketoimintaprosesseihin ja palveluihin taustajärjestelmäosaamisen merkitys korostuu. Qvik on rakentanut kehittämiensä sovellusten taustajärjestelmät pitkälti Google Cloudin infrastruktuuriin ja samalla kehittänyt asiantuntijuuttaan tehokkaasti. Tämä osaaminen mahdollistikin nyt kumppanuussuhteen Googlen kanssa.
 
”Google-kumppanuus on iso askel, sillä saamme nyt myös ainoana pohjoismaisena yrityksenä kouluttaa yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä Google Cloud Platform -palveluiden käytössä”, sanoo Qvikin Senior System Architect ja maailman 35:s sertifioitu Google-kouluttaja Jerry Jalava. ”Koulutuksia on monenlaisia ja ne voivat liittyä vaikka big data -analytiikkaan, arkkitehtuurisuunniteluun tai järjestelmäylläpitoon."
 
Cloud Platform on yhä suositumpi vaihtoehto vastaaville taustajärjestelmäpalveluille, kuten Amazonille ja Azurelle. "Käytämme Cloud Platformia, koska se on tehokas ja sillä on hyvä verkko- ja palveluinfrastruktuuri ympäri maailman", Jalava sanoo. "Monimutkaiset asiat voi tehdä siellä yksinkertaisemmin kuin muissa vastaavissa palvelussa."
 
Qvikin lisäksi Google Cloud Platfromilla on koulutuskumppaneita Yhdysvalloista, Hollannista, Romaniasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta, Israelista, Brasiliasta, Taiwanista ja Japanista.
 
Lisätietoa:
Jerry Jalava
Qvik
Senior System Architect, Google Developer Expert
+358 44 754 5555

Liitetiedostot

Qvik on Suomen kokenein mobiilipalvelufirma. Olemme julkaisseet yli 150 sovellusta, joilla on 30 miljoonaa käyttäjää. http://qvik.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs