Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Gofore on Euroopan kuudenneksi paras työpaikka!

Gofore Oy

Gofore on Euroopan kuudenneksi paras työpaikka!

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2016 klo 02:30
Julkaisija: Gofore Oy

Digitaalisia palveluja suunnitteleva ja rakentava Gofore on valittu toista kertaa yhdeksi Euroopan parhaista työpaikoista. Tämän vuotinen sijoitus nousi 20 pykälää ja Gofore sijoittui hienosti kuudenneksi.

Vuoden 2016 Euroopan parhaiden työpaikkojen lista julkistettiin Dublinissa torstai-iltana 16.6. Listalle valittiin 100 parhaaksi arvioitua työpaikkaa yli 2250 yrityksen joukosta. Lista perustuu Great Place to Workin® toteuttamiin kansallisiin tutkimuksiin 19 eri Euroopan maassa.

Gofore osallistui parhaiden työpaikkojen tutkimukseen tänä vuonna toista kertaa. Yhtiö on valittu Suomen 3. parhaaksi työpaikaksi vuosina 2015 ja 2016. Molempina vuosina tuloksena on ollut myös sijoitus Euroopan parhaiden työpaikkojen listalla.

Goforen kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen on valinnasta ylpeä. ”Viimevuotinen tunnustus tuntui upealta, mutta pidän tämänvuotista sijoitustamme Euroopan työpaikkojen kirkkaimmassa kärjessä vieläkin hienompana. Olemme kasvaneet hurjaa vauhtia ja silti samaan aikaan onnistuneet noudattamaan ensimmäistä arvoamme eli olemaan hyvä työpaikka jokaiselle goforelaiselle”, Salminen sanoo.


Katso kaikki Euroopan parhaiden työpaikkojen listasijoitukset: http://www.greatplacetowork.net/


Lisätietoja:

Erkki Salminen
Johtaja, Kulttuuri ja osaamiset, Gofore Oy
+358 40 738 5650, erkki.salminen@gofore.com
Twitter: @SalminenErkki

Erkki matkustaa Dubliniin edustamaan Goforea. Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse tai tekstiviestillä, jolla voi jättää myös soittopyynnön.

 

Lisätietoja antavat myös:

Riikka Peltonen
Markkinointipäällikkö, Gofore Oy
+358 50 486 8600, riikka.peltonen@gofore.com
Twitter:@riikka_peltonen

 

Timur Kärki
Toimitusjohtaja, Gofore Oy
+358 40 828 5886, timur.karki@gofore.com
Twitter:@tjkarki


Gofore LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä

Gofore Oy on johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yli 160 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs