Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Gartner: Ericsson jatkaa johtajana LTE-verkoissa

Ericsson

Gartner: Ericsson jatkaa johtajana LTE-verkoissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 11:00
Julkaisija: Ericsson

Tutkimusyhtiö Gartner on nimennyt Ericssonin kuudetta vuotta peräkkäin johtajaksi LTE-alueella. Gartner sijoitti Ericssonin tänäkin vuonna Leaders-kvartaaliin LTE-alan Magic Quadrant 2015 -raportissa. Ericssonin suorituskyky verkkojen toimittajana oli arvioitu Gartnerin raportissa korkeimmalle.

Tutkimusyhtiö Gartner analysoi vuosittain verkkotoimittajien LTE-infrastruktuuria (sekä core- että radioverkko) ja asettaa toimittajat järjestykseen niiden toimituskyvyn ja LTE-vision kattavuuden mukaan.

Ericssonin vahvuuksia ovat erityisesti verkkoliiketoiminnan taloudelliset mittarit, laaja tuotevalikoima ja tuotevalikoiman yhdistäminen vahvaan visioon markkinoiden kaipaamalla tavalla. Esimerkkejä tästä ovat FDD (Frequency Division Duplex)- ja TDD (Time Division Duplex) -tekniikoiden yhdistäminen LTE-Advanced-verkoissa sekä verkon virtualisointi.  

Ericssonin asemaa vahvistaa myös aktiivinen toiminta muiden toimialojen kumppanina. Ericsson on mukana esimerkiksi laitteiden välisten kommunikaation (M2M), teollisen internetin ja verkkoon kytkettyjen autojen kehittämisessä.

Ericssonin LTE-verkoissa liikkuu 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Se on kaksi kertaa enemmän kuin seuraavaksi suurimmalla kilpailijalla.

– Keskittymisemme LTE-verkkojen suorituskykyyn ja innovatiivisuuteen mahdollistaa sen, että voimme tarjota operaattoreille LTE-verkkoja kaikkialla maailmassa. Näin sekä  kuluttajat että yritykset pääsevät hyötymään korkealaatuisista mobiililaajakaistapalveluista. Olemme ylpeitä siitä, että olemme johtaja LTE-A-verkoissa sekä kärjessä matkalla kohti 5G:tä, sanoo Ericssonin LTE-verkoista vastaava johtaja Per Narvinger.

 

LISÄTIETOJA


Milla Nummenpää

Viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Ericssonin näkemyksiä ja tutkimustietoa liittyen yhteiskuntien verkottumiseen: 
www.ericsson.com/thinkingahead/networked_society

Painolaatuiset kuvat ja lähetyslaatuiset videot lehdistön käyttöön: 
www.ericsson.com/press

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta. 

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin. 

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa. 

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 33,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria (228,0 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa. 

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs