Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Game of Thrones ja muut HBO:n laatusarjat Elisa Viihde -palveluun

Elisa Oyj

Game of Thrones ja muut HBO:n laatusarjat Elisa Viihde -palveluun

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2013 klo 13:48
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteen ohjelmatarjonta laajenee huhtikuussa HBO:n huippusisällöillä. Suosittujen HBO:n laatusarjojen, kuten Game of Thronesin, Boardwalk Empiren ja True Bloodin jaksot ovat jatkossa nautittavissa Elisa Viihde -palvelussa suomeksi tekstitettyinä jo vuorokausi Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen. HBO Nordicin sisällöt ovat tarjolla Elisa Viihteessä 10.4. alkaen ja ennakkotilauksen voi tehdä tästä päivästä alkaen.

Elisa Viihde -palvelun laaja kotimainen tarjonta täydentyy ulkomaisilla laatusarjoilla, kun asiakkaat pääsevät nauttimaan HBO:n sarjoista aiempaa monipuolisemmin: Sarjojen uusimmat jaksot ovat katsottavissa Elisa Viihteen HBO Nordic -kanavalla jo vuorokauden kuluttua niiden ensiesityksestä ja lisäksi useiden sarjojen kaikki jaksot ovat saatavilla ohjelmakirjastossa, josta niitä voi katsella juuri silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Supersuositun Game of Thrones -sarjan kolmas tuotantokausi käynnistyi juuri ja kesäkuussa vuorossa on toisen suosikin, True Bloodin kuudennen tuotantokauden aloitus. Elisa Viihde -asiakkaat voivat pian nauttia näistä ja muista HBO:n laatusarjoista omassa televisiossaan HD-tasoisella kuvanlaadulla ja 5.1-äänellä.

- Asiakkaamme arvostavat erityisesti mahdollisuutta nauttia viihteestä omassa aikataulussaan. Tähän tarpeeseen HBO Nordicin ohjelmakirjasto on oiva ratkaisu, sillä sieltä voi kätevästi poimia oman suosikkisarjansa jakson katsottavaksi juuri silloin kun siihen on itsellään sopiva hetki. Vanhat jaksot löytyvät ohjelmakirjastosta ja oman suosikkinsa pariin voi palata kuukausienkin kuluttua, kertoo palvelujohtaja Kirsi Valtari Elisalta.

- Toisaalta Elisa Viihde palvelee myös niitä asiakkaita, jotka haluavat nähdä oman HBO-suosikkinsa mahdollisimman pian heti USA:n ensiesityksen jälkeen, Valtari jatkaa.

HBO Nordicin ohjelmakirjastolle on kysyntää Elisa Viihde -asiakkaiden keskuudessa, sillä käyttäjätutkimuksen mukaan mieluisinta TV-sisältöä Viihde-käyttäjille ovat elokuvat, joita 83 % asiakkaista pitää kiinnostavimpina sekä TV-sarjat, joista on innostunut 70 % asiakkaista.

Elisa Viihde -asiakkaat saavat koko HBO-tarjonnan käyttöönsä yhdellä kuukausimaksulla. Elisa Viihteen HBO Nordic -ohjelmakirjasto sisältää paitsi laatusarjoja, myös muiden Hollywood-studioiden elokuva- ja viihdetarjontaa. Ohjelmakirjasto vastaa tavallista kuukausimaksullista kanavapakettia, mutta asiakas voi valita ohjelman alkamisajan itse - aivan kuin käyttäessään Elisa Viihteen videovuokraamoa.

Elisa Viihteen HBO Nordic -ohjelmakirjaston ennakkotilauksen voi tehdä palvelun TV- tai web-käyttöliittymästä. HBO Nordic -sisältöjen hinta on 9,90 €/kk (12 kk määräaikainen sopimus) tai 14,90 €/kk (toistaiseksi voimassaoleva sopimus). Lisätietoja Elisa Viihde -palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/viihde

Lisätietoja: Kirsi Valtari, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5065552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Home Box Office Inc.:in ja Parsifal Internationalin yhteisomistuksessa oleva HBO Nordic AB tarjoaa lineaarisen ja tilauspohjaisen maksu-tv-palvelun Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ensimmäisenä HBO-brändin palveluna Pohjoismaissa HBO Nordic tarjoaa korkealaatuisen, ympärivuorokautisen ja mainoksettoman televisiokanavan, joka on kuluttajien saatavilla sekä maksullisen tilauspalvelun www.hbonordic.com että paikallisten jakelukumppanien kautta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs