Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » G30:sta laajin Elisan pilvipalveluiden jälleenmyyjä

Elisa Oyj

G30:sta laajin Elisan pilvipalveluiden jälleenmyyjä

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

ICT-palveluketju G30 hyödyntää jatkossa Elisan eSali-palveluita asiakkaidensa palvelutuotannossa. Yhteistyösopimus on Elisan pilvipalveluiden laajin jälleenmyyntisopimus.  Sen ansiosta G30:n ja sen asiakkaiden käytössä on Suomessa tuotettu turvallinen pilvipalvelu, joka mukautuu käyttäjänsä tarpeisiin.

”Asiakkaidemme kannalta on aivan ehdottoman tärkeää, että konesalipalveluiden taustalla on luotettava toimija, palvelun tietoturva on huippuluokkaa ja palvelut voi ottaa tarvittaessa hyvinkin nopeasti käyttöön. Lisäksi asiakkaamme arvostavat sitä, että konesalit sijaitsevat Suomessa”, G30:n toimitusjohtaja Erkki Mattsson kertoo.

Elisa eSali on suomalainen, helposti käyttäjän tarpeisiin mukautuva pilvipalvelu. Sen asiakas saa käyttöönsä virtuaalisen konesalin, pääsyn pilvipalveluiden hallintaportaaliin sekä kapasiteettia oman päiväkohtaisen tarpeensa mukaan.

”G30-ketjun kannalta erityisen tärkeäksi on osoittautunut palvelun hyvä integroitavuus. eSalista on ollut helppo muodostaa heidän tarpeidensa mukainen hybridi, jossa ketjun jälleenmyyjät voivat itse hallita omaa kapasiteettiaan ja asiakkuuksiaan oman käyttöliittymänsä kautta”, Elisan yritysasiakkaiden IT-liiketoiminnoista vastaava johtaja Janne Lipiäinen kuvailee.

”Meillä on tärkeää, että pystymme itse hallinnoimaan kokonaisuutta ja hyödyntämään sitä asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Silloin saavutamme myös parhaat kustannushyödyt.  Jatkossa aiomme tarjota myös muita Elisan palveluita”, Mattsson kertoo.

Lisätietoja:

Janne Lipiäinen, johtaja, Elisa, IT-liiketoimintayksikkö, puh. +358 40 5109 117, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Erkki Mattsson, toimitusjohtaja, G30, puh. +358 400 172 271, erkki.mattsson@g30.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö, joka on asiakkaidensa pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Elisa Appelsiini tarjoaa edistykselliset, korkean osaamisen IT-palvelut Suomesta ja työllistää yli 350 IT-alan ammattilaista. Elisa Appelsiini tarjoaa monipuolisia työn tuottavuus-, konesali- ja ulkoistuspalveluja sekä kehittää innovatiivisia asiakkaiden liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. IT-liiketoimintayksikön toiminta perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Elisa ja Elisa Appelsiini ovat Microsoftin vuoden 2014 kumppani Suomessa. www.appelsiini.fi

G30 on valtakunnallisesti merkittävä ICT-palveluyritysten ketju, joka toimii paikallisella tasolla lähellä asiakkaitaan. Palvelemme valtakunnallisesti yli 230 henkilön ja 30:n toimipisteen kautta. Asiakkainamme ovat niin yksityisen kuin julkishallinnon organisaatiot.

Tarjoamme Suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkealuokkaisia ICT-ratkaisuja, jotka vapauttavat asiakkaidemme ajankäytön omaan ydinliiketoimintaan, meidän huolehtiessamme tietotekniikasta.

Olemme mukana kehittämässä ja rakentamassa asiakkaiden ICT-ympäristöjä, jotka mahdollistavat ICT-infrastruktuurin jatkuvan kehittymisen vastaamaan asiakkaan liiketoimintatarpeita nyt ja tulevaisuudessa. www.g30.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs