Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Fonecta-widget Nokian Ovi Kauppaan

Fonecta-widget Nokian Ovi Kauppaan

Julkaistu: 10.06.2010 klo 15:42
Julkaisija:

Yhteystieto- ja mediayhtiö Fonecta Oy on tuottanut ensimmäisenä suomalaisena toimijana Nokian puhelimiin sovelluksen, joka hyödyntää Nokian karttoja ja navigaatiota. Fonectan sovellus tarjoaa kaikkien suomalaisten yritysten yhteystiedot maksutta. Yhdellä napinpainalluksella voi hakea kohteen, soittaa yritykseen ja lähteä esimerkiksi navigoimaan kohteeseen ääniohjaavalla opastuksella. Sovellus on saatavilla Nokian Ovi Kaupasta.

Yhteystieto- ja mediayhtiö Fonecta Oy on tuottanut ensimmäisenä suomalaisena toimijana Nokian puhelimiin sovelluksen, joka hyödyntää Nokian karttoja ja navigaatiota. Fonectan sovellus tarjoaa kaikkien suomalaisten yritysten yhteystiedot maksutta.  Yhdellä napinpainalluksella voi hakea kohteen, soittaa yritykseen ja lähteä esimerkiksi navigoimaan kohteeseen ääniohjaavalla opastuksella. Sovellus on saatavilla Nokian Ovi Kaupasta.

Paikannuksen avulla käyttäjä näkee itseään lähimpänä olevat yritykset ja palvelut. Haun voi suorittaa myös esimerkiksi kaupungin perusteella.

"Mobiililaitteilla tehtävät yhteys- ja paikkatietojen haut kasvavat jatkuvasti. Nokian ilmaiset kartat ja navigointi mahdollistaa myös Fonectan palveluiden entistä paremman käyttäjäkokemuksen. Fonectan palveluissa esiintyville yrityksille etu on ilmeinen: helppo soittaminen ja navigointi lisäävät yhteydenottoja ja asiakasvirtaa", kertoo Fonectan liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti.

"Nokia kehittää jatkuvasti Ovi Kauppaansa tuodakseen suomalaisille kuluttajille ajankohtaisia ja merkityksellisiä palveluita. Uusin Fonecta-widget on tästä erinomainen esimerkki. Fonecta on laadukas ja luotettava kumppani, joka tuo paikallisuutta Nokian palveluihin", toteaa Nokian Suomen maajohtaja Mauri Pietikäinen.

Sovellus on ladattavissa osoitteesta http://store.ovi.com/content/41570 Nokian Symbian-älypuhelimiin, joissa on Ovi Kartat. Ilmainen navigointi saatavilla osalle laitteista.

Nokian tavoitteena on, että tuotteemme ja ratkaisumme yhdistävät ihmisiä. Yhdistämme edistyksellisen langattoman teknologian kullekin ihmiselle tärkeisiin palveluihin. Yli 1,2 miljardia ihmistä viestii päivittäin Nokian laitteilla: matkapuhelimilla, älypuhelimilla ja tehokkailla mobiilitietokoneilla. Nokia tuo innovatiiviset palvelut laitteisiinsa Ovi-palvelun (www.ovi.com) avulla - niihin kuuluvat esimerkiksi musiikki, kartat, sähköposti ja erilaiset sovellukset. Nokian omistama NAVTEQ on johtava digitaalisten karttojen ja navigaatiopalveluiden tarjoaja. Nokia Siemens Networks toimittaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin maailmanlaajuisesti.

Fonecta on Suomen nopeimmin kasvava mediatalo ja yhteystietoalan markkinajohtaja. Fonectan myynnintehostamisratkaisuja käyttää 110 000 yritystä ja sen kattavien palveluiden kautta haetaan tietoa päivittäin yli 2 miljoonaa kertaa. Fonecta työllistää yli 1 000 ihmistä ympäri Suomea. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 185 miljoonaa euroa.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.services@nokia.com

Fonecta Oy
Liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti
Puh. 040 740 1518
Sähköposti: lauri.kangaslahti@fonecta.com
www.fonecta.com

www.nokia.fi
www.nokia.com

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs