Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Espotel mukaan ARM mbed -yhteisöön: Asioiden internetin sovellukset saadaan jatkossa yritysten käyttöön minimiajassa

Espotel Oy

Espotel mukaan ARM mbed -yhteisöön: Asioiden internetin sovellukset saadaan jatkossa yritysten käyttöön minimiajassa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2015 klo 08:15
Julkaisija: Espotel Oy

Espotel on hyväksytty kansainväliseen ARM® mbed™ -yhteisön jäseneksi kokonaisvaltaisten teollisen internetin palveluiden sekä ratkaisujen tarjoajana.                                                                                                                         

Yhteisöön liittymisen myötä Espotelin kehitys- ja integraatio-osaamiseen tulee mukaan ARM:n sulautettujen järjestelmien teknologia, asiantuntijuus ja asioiden internetin laitealusta. Jatkossa Espotel voi tarjota räätälöityjä teollisen internetin sovelluksia yhdistämällä ARM mbed -ohjelmistoalustan ja IBM:n pilvipalveluratkaisut.

“Tämän monipuolisen yhdistelmän ansiosta voimme tarjota aiempaa joustavampia, skaalautuvampia ja kustannustehokkaampia asioiden internetin ratkaisuja. Ratkaisut ovat nopeita kehittää ja heti käyttövalmiita. Lisäksi ne on helppo sisällyttää muihin teollisuusjärjestelmiin. Mahdollisuus maailmanlaajuisten teollisen internetin sovellusten käyttöönottoon minimiajassa antaa asiakkaillemme selkeää kilpailuetua omalla alallansa”, kertoo Espotelin teknologiajohtaja Jaakko Ala-Paavola.

“Ratkaisuiden skaalautuvuus ja kustannustehokkuus ovat ratkaisevia tekijöitä asioiden internetin markkinoiden kasvulle”, sanoo ARM markkinointijohtaja Zach Shelby. ”Espotel tuo meille sulautettujen järjestelmien asiantuntijuutta, jonka avulla uusia IoT-laitteita ja -palveluita saadaan markkinoille yhä nopeammin.”

Lue lisää: https://mbed.org/ecosystem/partners/

Lisätietoja:

teknologiajohtaja Jaakko Ala-Paavola, Espotel Oy, jaakko.ala-paavola@espotel.com, +358 44 755 2936

markkinointijohtaja Karl-Kristian Högström, Espotel Oy, karl-kristian.hostrom@espotel.com, +358 40 565 4622

Espotel

Espotel on Suomen johtava teolliseen internetin ratkaisujen rakentaja jo 30 vuoden kokemuksella. Autamme asiakkaita löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia teollisen internetin soveltamisessa. Toteutamme yhdessä suunnitellut räätälöidyt ratkaisut sekä palvelut älykkäistä kenttälaitteista aina pilvipalveluihin ja mobiilisovelluksiin saakka.

Espotelilla on vankka kokemus tuotekehityspalveluista kansainvälisille teknologia-, lääketiede- ja tietoliikenneasiakkaille. Teknologiatoteutuksemme laitteisiin ja koneisiin, yhdistettyinä joustaviin back-end -ohjelmistoihin ja käyttöliittymiin, ovat jo vuosikymmenen ajan auttaneet asiakkaitamme teollisen internetin soveltamisessa.

Palvelemme 300 asiantuntijan voimin Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Espotelin liikevaihto vuonna 2013 oli 25 miljoonaa euroa Yhtiön tärkeimmät teknologiakumppanit ovat ARM, IBM, ja National Instruments.

www.espotel.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs