Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ericsson ja Telstra toteuttivat maailman ensimmäisen 1800 Mhz:n ja 900 Mhz:n taajuudet yhdistävän kaupallisen puhelun

Ericsson

Ericsson ja Telstra toteuttivat maailman ensimmäisen 1800 Mhz:n ja 900 Mhz:n taajuudet yhdistävän kaupallisen puhelun

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2013 klo 08:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson ja Australian johtava teleoperaattori Telstra ovat ensimmäisinä maailmassa toteuttaneet puhelun, jossa on yhdistetty 1800 MHz:n ja 900 MHz:n taajuuksia LTE-Advanced-teknologiaan perustuvassa kaupallisessa verkossa. Ericsson käyttää LTE-A-teknologiaa auttaakseen operaattoreita sovittamaan yhteen eri taajuuksia ja samalla nopeuttamaan dataliikennettä.

Ericssonin teknologian avulla operaattorit pystyvät yhdistämään useita kanavia tai taajuuksia. Esimerkiksi yhdelle älypuhelimelle saadaan ladattua dataa monella eri taajuudella. Käyttäjä kokee silloin, että hänellä on “isompi putki” internetistä, vaikka käytännössä iso putki koostuu monesta pienemmästä, jotka on yhdistetty.

LTE-kantoaaltojen yhdistäminen on seuraava iso askel nopeiden mobiililaajakaistapalveluiden evoluutiossa. Sen ansiosta operaattorit pystyvät hyödyntämään olemassa olevia verkkotaajuuksiaan yhdistämällä useampia taajuusalueita nopeampien mobiililaajakaistanopeuksien saavuttamiseksi.

"Telstran LTE-asiakkaiden määrä kasvaa huimaa vauhtia. Meillä on lähes kolme miljoonaa LTE-asiakasta tällä hetkellä, mikä on 2,1 miljoonaa enemmän kuin puoli vuotta sitten. LTE-A:n ansiosta pystymme yhtä aikaa sekä kasvattamaan asiakkaidemme määrää että tarjoamaan asiakkaillemme juuri niin nopeat yhteydet kuin he haluavat", sanoo johtaja Mike Wright Telstrasta.

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556

milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 33,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs