Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ericsson ja Pelastakaa lapset yhteistyöhön

Ericsson

Ericsson ja Pelastakaa lapset yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 08:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson ja Pelastakaa lapset ovat sopineet kansainvälistä katastrofiapua edistävästä yhteistyöstä. Viestintäteknologioilla voidaan nopeuttaa ja parantaa hätäviestintää, pelastaa ihmishenkiä ja lievittää katastrofien uhrien kärsimystä. Sopimuksen myötä maailmanlaajuisesti toimiva Ericsson Response -ryhmä tarjoaa Ericssonin viestintäteknologiaratkaisuja ja tukipalveluita sekä hyödyntää teknologiaosaamistaan hätäavussa katastrofin sattuessa.

Sopimus kattaa alkuvaiheessa kolme vuotta, jonka jälkeen se uusitaan automaattisesti vuosi kerrallaan. Ericsson Response toimii Pelastakaa lapset -organisaation pysyvänä kumppanina ja voi tarvittaessa tarjota henkilöstöään ja teknisiä ratkaisujaan sekä hätäapuun että vähemmän kiireiseen kenttätyöhön. Molemmat organisaatiot järjestävät myös yhteisiä workshoppeja sekä tarjoavat koulutusta kansalaisjärjestön henkilökunnalle ja vapaaehtoisille.

Ericsson Response perustettiin vuonna 2000 Ericssonin työntekijöiden toiveesta auttaa katastrofitilanteissa omalla kokemuksellaan ja tietotaidollaan. Sen jälkeen sadat yhtiön työntekijät ympäri maailmaa ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi, osallistuneet koulutuksiin ja auttaneet erilaisissa katastrofiapuoperaatioissa.  

Ericsson Response on tukenut reilun 13 vuoden aikana yli 40 avustuskohdetta yli 30 maassa. Sen päätehtävänä on mobiiliverkkojen rakentaminen ääni- ja dataliikenteelle sekä kumppaneiden tukeminen koulutuksessa ja tiedon jakamisessa.

Lue lisää Ericsson Response -projektista:
http://www.ericsson.com/thecompany/sustainability_corporateresponsibility/ericsson_response

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com 

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, jossa vapaasti elää, opiskella ja tehdä töitä kestävää kehitystä toteuttavissa yhteiskunnissa ympäri maailmaa.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja tukemiemme asiakkaiden verkot palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme asiakkaidemme kanssa yli 180 maassa, ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,4 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

Ericsson työllistää Suomessa noin 950 osaajaa, joista suuri osa työskentelee Kirkkonummella. Yrityksen toiminta pohjautuu Suomessa kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin sekä palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Vuonna 2012 Ericsson avasi uuden tuotekehityskeskuksen Ouluun vahvistaen näin radioverkko-osaamistaan suomalaisella kompetenssilla. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com  
www.ericsson.com/news 
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson 
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs