Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ericsson haastaa opiskelijat ideoimaan tulevaisuuden oppimisratkaisuja

Ericsson

Ericsson haastaa opiskelijat ideoimaan tulevaisuuden oppimisratkaisuja

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2014 klo 10:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson järjestää jo kuudetta kertaa kansainvälisen, korkeakouluopiskelijoille suunnatun innovaatiokilpailun. Juuri käynnistyvässä Ericsson Innovation Awards 2015 -kilpailussa teemana on oppimisen tulevaisuus. Kolme parasta tiimiä voittaa rahapalkintoja, ja lisäksi semifinalisteja ja loppukilpailuun päässeitä palkitaan mahdollisuudella saada harjoittelupaikka Ericssonilla.

Uudenlainen oppiminen on osa Ericssonin visiota verkottuneesta yhteiskunnasta. Teknologia muuttaa perustavanlaatuisesti tapaa, jolla järjestämme arkemme, liiketoiminnan ja yhteiskunnan – myös oppimisen ja opetuksen. Miten voimme ulottaa oppimisen kaikkien saataville? Miten teknologia voi edesauttaa elinikäistä oppimista? Mitä uusia työkaluja ja -tapoja verkko-oppimiseen tarvitaan? Miten tuetaan parhaiten koulurakennusten ulkopuolella tapahtuvaa oppimista?

Ericsson Innovation Awards 2015 kannustaa opiskelijoita ideoimaan tuoreita tuotteita, palveluita ja muita ratkaisuja oppimiseen ja opettamiseen.

Kilpailuun osallistutaan 2–4 hengen tiimeissä. Ericsson suosittelee, että tiimeissä olisi mukana sekä tekniikan että kaupallisen alan opiskelijoita, mutta kilpailu on avoin kaikille kolmannen asteen oppilaitoksissa opiskeleville. Tiimit voivat ilmoittautua mukaan 26.11.2014 saakka osoitteessa http://www.ericsson.com/innovationawards. Koko kisa ratkeaa huhtikuussa 2015.

Ericsson Innovation Awards 2015 -kilpailun voittajatiimi palkitaan 25 000 eurolla. Kakkoseksi sijoittunut tiimi saa 10 000 ja kolmonen 5 000 euron palkkion. Lisäksi kaikki semifinalistit ja finalistit saavat mahdollisuuden tulla haastatelluiksi harjoittelupaikkaan Ericssonille.

 

LISÄTIETOJA

Kilpailun nettisivut: http://www.ericsson.com/innovationawards
Kilpailu Facebookissa: http://www.facebook.com/Ericsson.Innovation.Awards

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Ericssonin näkemyksiä ja tutkimustietoa liittyen yhteiskuntien verkottumiseen ja oppimisen tulevaisuuteen:
http://www.ericsson.com/thinkingahead/networked_society/learning_education

Painolaatuiset kuvat ja lähetyslaatuiset videot lehdistön käyttöön:
www.ericsson.com/press

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan  ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Yli 110 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin 950 osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs