Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Epicor esitteli uudet Windows Phone® -sovellukset, jotka siivittävät yritykset aika- ja kustannussäästöihin

Epicor Software Finland Oy

Epicor esitteli uudet Windows Phone® -sovellukset, jotka siivittävät yritykset aika- ja kustannussäästöihin

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Kosketusoptimoidut sovellukset vapauttavat työntekijät arkistoinnista, virtaviivaistavat laskutusta sekä parantavat tarkkuutta ja avoimuutta. 

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation esitteli kaksi uutta Windows Phone® 8 -mobiilisovellusta vuotuisessa käyttäjäkonferenssissaan. Sovellukset (Expenses ja Time Entry) on suunniteltu nopeuttamaan tallentamista sekä parantamaan kentälle olevien työntekijöiden ajan ja kustannusten seuraamisen tarkkuutta ja tehokkuutta. Sovellukset on erityisesti suunniteltu hyödyntämään Windows Phone 8:n suunnitteluelementtejä ja käyttäjäkokemuksia sekä antamaan IT-organisaatioille joustavuutta tukien yhä liikkuvampaa työvoimaa ja yhä yleisempiä BYOD-strategioita. Tutkijoiden mukaan noin 30 prosenttia globaalista työvoimasta luottaa puhelimeen ja tablettiin saadakseen työnsä tehtyä kentällä. Lisäksi 80 prosenttia työntekijöistä suorittaa ainakin osan töistään säännöllisesti muualla kuin toimistolla.

Windows App Storen kautta ladattavissa olevat, kosketusoptimoidut uudet sovellukset integroituvat sekä Epicor ERP- että Epicor iScala -ohjelmistojen kanssa. Sovellusten kautta työntekijät voivat keskittyä aktiivisesti tuottamaan tulosta, sen sijaan että he kirjoittelevat muistiinpanoja ja myöhemmin keräävät tiedot kasaan. Usein matkalla jotain unohtuu tai tarkkuus on puutteellista. Sovellusten käyttö ajan ja kustannusten seuraamiseen ja raportoimiseen virtaviivaistaa laskutusta, parantaa kassavirtaa sekä antaa selkeitä aikaleimattuja merkintöjä ja tositteita tarpeen tullen, mikä on usein olennainen osa asiakastyytyväisyyden kannalta.

Expenses ja Time Entry -sovellukset ovat käyttäjien Windows 8 -puhelimissa ja niihin pääsee käsiksi kuvakkeen kautta. Sovellukset pitävät sisällään mm. kellokortteja, kuluseurannan lomakkeita, muistutuksia, muistioita, ilmoituksia sekä jakamiseen liittyviä elementtejä. Ohjelmisto huolehtii siitä, että aikaa ja kuluja rekisteröidään tavalla, joka takaa tarkan raportoinnin mahdollisimman pienellä vaivalla ja ajankäytöllä. Sovellusten kautta on helppoa muokata merkintöjä ja/tai liittää kuvia. Lisäksi ne tarjoavat nopean pääsyn yhteenveto- tai viitenäkymään yhdellä kosketuksella. Käyttäjät voivat katsella liitteitä (kuten kameran kautta otettuja kuvia kuiteista) koko näytöllä, hyödyntää suurennustoimintoa ja heillä on myös mahdollisuus kiinnittää ohjauspaneeli aloitusnäyttöön, josta se on helposti käytettävissä.

Windows Phone 8:n Epicor-sovellukset toimivat nykyisen Microsoftin® infrastruktuurin kanssa, helpottaen loppupään hallintotyötä sekä mahdollistaen yritysten olemassa olevien Microsoft-investointien käyttöhyödyn maksimoinnin. Sovellukset myös hyödyntävät Microsoftin kerroksellista tietoturvaa, joten yritykset voivat luottaa siihen, että sovellukset ovat tiukasti suojattuja.  
– Liikkuvuus on keskeinen teknologiaelementti, joka voi uudelleen määritellä yrityksen. Kun jotkut yritykset ottavat liikkuvuuden avosylin vastaan, yhä useammat siirtyvät asteittain kohti mobiliteettia. Uudet sovellukset korostavat työntekijöiden mobiililaitteiden käytännöllisyyttä arvokkaana tukena laskutettavien tuntien, työntekijätuntien sekä asiakkaisiin liittyvien kulujen kirjaamiseen. Yhtä tärkeinä seikkoina erottuvat tuntihävikin poistaminen ja asiakaslaskutuksen tehostaminen, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

– Meillä on Epicorin kanssa vahva kumppanuushistoria. Pyrimme yhdistämään uusimmat Microsoft- ja Windows-teknologiamme ERP-innovaatioihin, jotta voimme tukea yrityksiä kaikkialla reaaliaikaisesti. Uudet sovellukset tarjoavat Epicorin asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää nykyisiä Microsoftin infraratkaisuja, jotta saavutetaan IT-hallinnan tehokkuuden maksimointi. Lisäksi kerroksittaiset tietoturvaedut vetoavat yrityksiin, joita kenties huolestuttaa muiden mobiilijärjestelmien mobiilisovellusten turvattomuus, toteaa Craig Dewar Microsoftilta. 

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Austinissa, Texasissa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com 

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST, @Epicor_MFG, @EpicorEMEA, @EpicorUK, @EpicorAPAC, @EpicorLAC ja @EpicorRU. 

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta. Tässä dokumentissa esitetyt tuotteet ja palvelut on tuottanut Epicor Software Corporation.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs