Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan yhteisöverosta Länsi-Suomen kunnille yli puoli miljoonaa euroa

Elisa Oyj

Elisan yhteisöverosta Länsi-Suomen kunnille yli puoli miljoonaa euroa

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2016 klo 14:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa maksoi toissa vuonna yhteisöveroa koko Suomeen 50 miljoonaa euroa. Länsi-Suomen kunnille yhteisöveroa kertyi yli puoli miljoonaa euroa.

Elisan vuoden 2014 yhteisövero oli yhteensä 50 miljoonaa euroa, josta noin 36 prosenttia kohdistettiin kunnille. Länsi-Suomen alueen kuntien osuus kokonaissummasta oli noin puoli miljoonaa euroa.

Elisa oli Suomen 10. suurin yhteisöveronmaksaja vuonna 2014.

On todella tärkeää, että rahaa palautuu takaisin oman alueen hyväksi. Siitä hyödymme me kaikki, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Harri Salo.

Elisa kehittää yhteiskuntaa myös investointien kautta. Yritys on Suomen merkittävin operaattori-investoija vuosittaisilla lähes 200 miljoonan euron investoinneilla.

 

Suositut digikoulut jatkuvat

Viiden vuoden kokonaisinvestoinnit lähentelevät jo miljardia. Alueellisesti tämä tarkoittaa luotettavia ja turvallisia palveluita.

Jatkuvilla investoinneilla ja pitkäjänteisellä työllä pystymme vaikuttamaan paikallisesti koko seudun kilpailukyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen. Digitalisoituneessa yhteiskunnassa yhteyksien on toimittava, toteaa Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Onhan se myös vetovoimatekijä, että alueellamme verkkoyhteydet ovat kunnossa, Salo summaa alueellisten investointien hyötyjä.

Elisa tukee suomalaisia myös digitaitojen hankkimisessa.

Olemme järjestäneet 1012-vuotiaille suunnattuja digikouluja jo kahden vuoden ajan. Niissä opitaan ohjelmoinnin perusteita sekä tutustutaan esineiden internetiin ja digitalisaatioon, toimitusjohtaja Mattila kertoo.

Suositut digikoulut jatkuvat tänä syksynä. Länsi-Suomessa digikoulu järjestetään ainakin syyskuun alussa Porissa, Salo sanoo.

 

Lisätiedot:

Elisa Oyj, Harri Salo, Länsi-Suomen aluejohtaja, p. 050 313 0809, harri.salo@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs