Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiöt jatkavat PPO:n ja Telekarelian IT- ja turvaliiketoimintaa

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiöt jatkavat PPO:n ja Telekarelian IT- ja turvaliiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 15:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 28.11.2013

Osana Elisan ja PPO:n toimintojen yhtenäistämistä PPO Yhtiöt Oy:n IT-liiketoiminta siirtyy 1.1.2014 alkaen Elisan tytäryhtiölle Appelsiini Finland Oy:lle. Elisa on keskittänyt kaikki yritysasiakkaille tarjottavat IT-palvelut Appelsiinille. PPO:n ja Telekarelian turvaliiketoiminta siirtyy vuoden vaihteessa Tansec Oy:lle.
 
- IT-palveluiden yhtenäistämisellä varmistamme IT-palveluiden kehittymisen alan johtavan ammattilaisen Appelsiinin johdolla. Asiakkaidemme palvelut ovat Elisan tietoturvallisissa, suomalaisissa konesaleissa, joissa on tarjolla Suomen monipuolisin palveluvalikoima. Appelsiini panostaa palveluiden laatuun, palvelutasoihin ja turvallisuuteen. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme alueella yhden luukun periaatteella. PPO:n IT-liiketoiminnoista neljä henkilöä siirtyy Elisan ja Appelsiinin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä, sanoo PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Punkkinen.
 
PPO Yhtiöiden ja Telekarelian turvaliiketoiminta siirtyy 1.1.2014 Elisa konserniin kuuluvalle Tansec Oy:lle. PPO:lta siirtyy yksi henkilö Tansecin palvelukseen.
 
- Turvapalveluiden myynnistä, laskutuksesta ja hallinnasta vastaa jatkossa Tansec Oy, muita muutoksia liittymien sopimusehtoihin ja hinnoitteluun ei tässä yhteydessä tapahdu. Asiakkaamme saavat asiakaskirjeen muutoksesta, Punkkinen jatkaa.
 
Lisätietoja: Ari Punkkinen, PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja ja Elisan aluejohtaja, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi
 
Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi
 
Appelsiini Finland Oy on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo, joka tuottaa monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi-, sovelluskehitys- ja ulkoistuspalveluja. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan asiakastyytyväisyyteen, syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Yhtiön pääpainoalueena on tarjota jatkuvia IT-palveluita sekä toimia pitkäaikaisena ja luotettavana kumppanina asiakkaille. Vuonna 1999 perustetun Appelsiinin liikevaihto on kasvanut vahvasti. Työntekijöitä on noin 270. Appelsiini on Elisan tytäryhtiö. www.appelsiini.fi.
 
Tansec Oy on  ICT-teknologiaan perustuvien turvaratkaisuiden toimittamiseen erikoistunut kasvava turva-alan toimija, jonka hyvä jälleenmyyntiverkosto kattaa koko Suomen. Tansec on Elisan tytäryhtiö. Lisätietoja www.tansec.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs