Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiö Enia rekrytoi Vaasassa

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiö Enia rekrytoi Vaasassa

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 25.2.2014

Telemarkkinointialan tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä Enia Oy hakee lisää osaavaa työvoimaa uusiin myyntiprojekteihin Vaasan toimipisteeseen. Tällä hetkellä avoinna on jopa 20 työpaikkaa. Elisan tytäryhtiönä Enia on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana työnantajana ja tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä niin nuorille kuin senioreillekin.

Elisa tytäryhtiöineen on vahvasti läsnä Pohjanmaan alueella ja merkittävä työllistäjä, henkilöstöä yhtiöiden palveluksessa on noin 250 henkilöä. Elisan tytäryhtiö Enia työllistää Pohjanmaalla noin 25 henkilöä, joista alle 25-vuotiaiden osuus on 65 %. Enia vahvistaa nyt alueellista osaamistaan rekrytoimalla Vaasaan 10 uutta kokoaikaista ja 10 osa-aikaista työntekijää hoitamaan uusia myyntiprojekteja.

- Kokemuksemme Vaasan toimipisteessämme ovat olleet hyviä, ja vahvistamme toimintaamme alueella. Toimimme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja enialaisia on jo yli 700. Panostamme vahvasti henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen, oppisopimuskoulutukseen ja trainee-ohjelmiin, siksi henkilöstö tutkitusti viihtyy meillä. Haemme henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä, kehityshaluisia ja joilla on oikea asenne työntekemiseen, kertoo Enia Oy:n toimitusjohtaja Antti Ihanainen.

- Jokaisen Elisalla ja tytäryhtiössä työskentelevän päivittäinen työ vaikuttaa suoraan asiakkaidemme arkeen. Elisalla on vahva valtakunnallisesti alueellinen tapa toimia ja erityisesti nuorten urakehityksen tukeminen on meille tärkeää. Tämä korostuu Pohjanmaalla, jossa nuorisotyöttömyys on kasvanut, ja vuoden 2013 lopussa 1 535 alle 25-vuotiasta oli työttömänä. Edistämme nuorten opiskelua ja työllistymistä erilaisissa yhteistyöhankkeissa ja olemme mukana Tukikummien toiminnassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Teemme myös oppilaitosyhteistyötä ja meillä on käynnissä pilottihanke Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston kanssa, jossa kartoitetaan senioreiden kiinnostusta osa-aikatyöhön, jatkaa Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.

- Elisa on yhteistyössä Pohjanmaan TE-toimiston kanssa tekemässä omaa osuutensa nuorten työllistämistalkoissa. On erittäin tärkeää, että yritykset pystyvät työllistämään sekä nuoria että senioreita. Elisa tarjoaa työpaikkoja työnhakijoillemme, sanoo palvelujohtaja Mats Löfberg Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalveluista.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki, puh. 0500 661 841, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Enia Oy, toimitusjohtaja Antti Ihanainen, puh. 050 370 7900, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Pohjanmaan TE-toimisto, palvelujohtaja Mats Löfberg, puh. 050 396 1680, etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi   

Tutustu Eniaan ja enialaisiin osoitteessa www.enia.fi  

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt –listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs