Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiö Enia rekrytoi Lappeenrannassa

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiö Enia rekrytoi Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2014 klo 07:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 30.8.2014

Telemarkkinointialan tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä Enia Oy hakee lisää osaavaa työvoimaa uusiin myyntiprojekteihin Lappeenrannan toimipisteeseen. Syksyn aikana haetaan jopa 10 kokoaikaista uutta työntekijää. Elisan tytäryhtiönä Enia on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana työnantajana ja tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä niin nuorille kuin senioreillekin.

Elisa tytäryhtiöineen on vahvasti läsnä Etelä-Karjalan alueella ja merkittävä työllistäjä, henkilöstöä yhtiöiden palveluksessa on noin 60 henkilöä. Lisäksi Elisa työllistää alueella kumppanien kautta noin 70 henkilöä esimerkiksi tilauskäsittely, verkon rakennus- ja asennustehtävissä.

Elisan tytäryhtiö Enia työllistää Etelä-Karjalassa noin 15 henkilöä, joista alle 25-vuotiaiden osuus on 65 %. Enia vahvistaa nyt alueellista osaamistaan rekrytoimalla Lappeenrantaan 8-10 uutta kokoaikaista työntekijää hoitamaan uusia myyntiprojekteja.

- Kokemuksemme Lappeenrannan toimipisteessämme ovat olleet hyviä, ja vahvistamme toimintaamme alueella. Toimimme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja enialaisia on jo yli 550. Panostamme vahvasti henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen, oppisopimuskoulutukseen ja trainee-ohjelmiin, siksi henkilöstö tutkitusti viihtyy meillä. Haemme henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä, kehityshaluisia ja joilla on oikea asenne työntekemiseen, kertoo Enia Oy:n toimitusjohtaja Antti Ihanainen.

- Jokaisen Elisalla ja tytäryhtiössä työskentelevän päivittäinen työ vaikuttaa suoraan asiakkaidemme arkeen. Elisalla on vahva valtakunnallisesti alueellinen tapa toimia ja erityisesti nuorten urakehityksen tukeminen on meille tärkeää. Edistämme nuorten opiskelua ja työllistymistä erilaisissa yhteistyöhankkeissa muun muassa oppilaitosten kanssa ja olemme mukana Tukikummien toiminnassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, jatkaa Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Enia Oy, toimitusjohtaja Antti Ihanainen, puh. 050 370 7900, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tutustu Eniaan ja enialaisiin osoitteessa www.enia.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs