Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Kuopioon

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2014 klo 08:16
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, Alueellinen lehdistötiedote 9.10.2014

Elisan tytäryhtiö, telemarkkinointialan tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä Enia Oy on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana työnantajana. Enia hakee nyt lisää osaavaa työvoimaa uusiin myyntiprojekteihin Kuopion toimipisteeseen. Loppuvuoden aikana palkataan yhteensä 5-8 koko- ja osa-aikaista myyjää ja myöhemmin mahdollisesti vielä lisää. Kuopion toimipisteessä panostetaan erityisesti henkilöstön koulutukseen.

Elisa tytäryhtiöineen on vahvasti läsnä Kuopion alueella, henkilöstöä yhtiöiden palveluksessa on noin 80 henkilöä. Lisäksi Elisa työllistää alueella kumppanien kautta noin 160 henkilöä esimerkiksi verkon rakennus- ja asennustehtävissä.

Elisan tytäryhtiö Enia työllistää Kuopiossa noin 50 henkilöä moderneissa toimitiloissa matkustajasatamassa. Enia vahvistaa nyt alueellista osaamistaan rekrytoimalla Kuopioon 5-8 uutta koko- ja osa-aikaista työntekijää hoitamaan uusia myyntiprojekteja. Henkilöstömäärä on suunnitelmissa kasvattaa vielä tämän jälkeenkin.

- Kokemuksemme Kuopion toimipisteessämme ovat olleet hyviä, ja vahvistamme toimintaamme alueella. Toimimme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja enialaisia on jo yli 550. Haemme henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä, kehityshaluisia ja joilla on oikea asenne työntekemiseen, kertoo Enia Oy:n toimitusjohtaja Antti Ihanainen.

Eniassa panostetaan vahvasti henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen, oppisopimuskoulutukseen ja trainee-ohjelmiin.

- Henkilöstö tutkitusti viihtyy meillä. Esimerkiksi Kuopiossa yhdeksän myyntineuvottelijaamme suorittaa parhaillaankin liiketalouden perustutkintoa oppisopimuksella työn ohessa, Ihanainen jatkaa

- Jokaisen Elisalla ja tytäryhtiössä työskentelevän päivittäinen työ vaikuttaa suoraan asiakkaidemme arkeen. Elisalla on vahva valtakunnallisesti alueellinen tapa toimia ja erityisesti nuorten urakehityksen tukeminen on meille tärkeää. Edistämme nuorten opiskelua ja työllistymistä erilaisissa yhteistyöhankkeissa muun muassa oppilaitosten kanssa ja olemme mukana Tukikummien toiminnassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Enia Oy, toimitusjohtaja Antti Ihanainen, puh. 050 370 7900, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tutustu Eniaan ja enialaisiin osoitteessa www.enia.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs