Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Kouvolaan

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Kouvolaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, Alueellinen lehdistötiedote 19.9.2014

Elisan tytäryhtiö, telemarkkinointialan tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä Enia Oy on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana työnantajana. Enia hakee nyt lisää osaavaa työvoimaa uusiin myyntiprojekteihin Kouvolan toimipisteeseen. Syksyn aikana palkataan yhteensä jopa 10 koko- ja osa-aikaista myyjää ja myöhemmin mahdollisesti vielä lisää.

Elisa tytäryhtiöineen on vahvasti läsnä Kouvolan alueella ja merkittävä työllistäjä, henkilöstöä yhtiöiden palveluksessa on noin 60 henkilöä. Lisäksi Elisa työllistää alueella kumppanien kautta noin 40 henkilöä esimerkiksi verkon rakennus- ja asennustehtävissä.

Elisan tytäryhtiö Enia työllistää Kouvolassa noin 35 henkilöä. Enia vahvistaa nyt alueellista osaamistaan rekrytoimalla Kouvolaan yhteensä 10 uutta koko- ja osa-aikaista  työntekijää hoitamaan uusia myyntiprojekteja. Henkilöstömäärää on suunnitelmissa kasvattaa vielä tämän jälkeenkin.

- Kokemuksemme Kouvolan toimipisteessämme ovat olleet hyviä, ja vahvistamme toimintaamme alueella. Toimimme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja enialaisia on jo yli 550. Panostamme vahvasti henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen, oppisopimuskoulutukseen ja trainee-ohjelmiin, siksi henkilöstö tutkitusti viihtyy meillä. Haemme henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä, kehityshaluisia ja joilla on oikea asenne työntekemiseen, kertoo Enia Oy:n toimitusjohtaja Antti Ihanainen.

- Jokaisen Elisalla ja tytäryhtiössä työskentelevän päivittäinen työ vaikuttaa suoraan asiakkaidemme arkeen. Elisalla on vahva valtakunnallisesti alueellinen tapa toimia ja erityisesti nuorten urakehityksen tukeminen on meille tärkeää. Edistämme nuorten opiskelua ja työllistymistä erilaisissa yhteistyöhankkeissa muun muassa oppilaitosten kanssa ja olemme mukana Tukikummien toiminnassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, jatkaa Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Enia Oy, toimitusjohtaja Antti Ihanainen, puh. 050 370 7900, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tutustu Eniaan ja enialaisiin osoitteessa www.enia.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs