Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Jyväskylään

Elisa Oyj

Elisan tytäryhtiö Enia palkkaa lisää henkilöstöä nyt Jyväskylään

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 08:56
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, Alueellinen lehdistötiedote 5.11.2014

Elisan tytäryhtiö, telemarkkinointialan tuotteisiin ja palveluihin keskittyvä Enia Oy on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana työnantajana. Enia hakee nyt lisää osaavaa työvoimaa uusiin myyntiprojekteihin Jyväskylän toimipisteeseen. Seuraavan puolen vuoden aikana palkataan yhteensä 10 kokoaikaista myyjää ja myöhemmin mahdollisesti vielä lisää. Jyväskylän toimipisteessä panostetaan erityisesti henkilöstön koulutukseen.

Elisa tytäryhtiöineen on vahvasti läsnä Jyväskylän alueella, henkilöstöä yhtiöiden palveluksessa on noin 115 henkilöä.

Elisan tytäryhtiö Enia työllistää Jyväskylässä noin 50 henkilöä moderneissa toimitiloissa. Enia vahvistaa nyt alueellista osaamistaan rekrytoimalla Jyväskylään 10 uutta täysipäivästä työntekijää hoitamaan uusia myyntiprojekteja. Henkilöstömäärä on suunnitelmissa kasvattaa vielä tämän jälkeenkin.

- Kokemuksemme Jyväskylän toimipisteessämme ovat olleet hyviä, ja vahvistamme toimintaamme alueella. Toimimme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja enialaisia on jo yli 550. Haemme henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä, kehityshaluisia ja joilla on oikea asenne työntekemiseen, kertoo Enia Oy:n toimitusjohtaja Antti Ihanainen.

Eniassa panostetaan vahvasti henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen, oppisopimuskoulutukseen ja trainee-ohjelmiin.

- Henkilöstö tutkitusti viihtyy meillä. Esimerkiksi Jyväskylässä 5 myyntineuvottelijaamme suorittaa parhaillaankin liiketalouden perustutkintoa oppisopimuksella työn ohessa, Ihanainen jatkaa

- Jokaisen Elisalla ja tytäryhtiössä työskentelevän päivittäinen työ vaikuttaa suoraan asiakkaidemme arkeen. Elisalla on vahva valtakunnallisesti alueellinen tapa toimia ja erityisesti nuorten urakehityksen tukeminen on meille tärkeää. Edistämme nuorten opiskelua ja työllistymistä erilaisissa yhteistyöhankkeissa muun muassa oppilaitosten kanssa ja olemme mukana Tukikummien toiminnassa nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, kertoo Elisan Keski-Suomen aluejohtaja Juha Peltomäki.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Keski-Suomen aluejohtaja Juha Peltomäki, puh. 050 570 1986, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Enia Oy, toimitusjohtaja Antti Ihanainen, puh. 050 370 7900, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tutustu Eniaan ja enialaisiin osoitteessa www.enia.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs