Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan tammikuun verkonlaajennukset Pohjois-Karjalassa

Elisa Oyj

Elisan tammikuun verkonlaajennukset Pohjois-Karjalassa

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2013 klo 10:03
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 20.2.2013

Tammikuussa Elisan 3G-verkkoa laajennettiin uusilla tukiasemilla Ilomantsissa, Joensuussa, Kiteellä, Kontiolahdella ja Lieksassa.

Nopeilla ja kattavilla yhteyksillä monipuolisten mobiililaitteiden käyttö on sujuvaa, ja Elisa investoi jatkuvasti verkkonsa laajentamiseen. Pohjois-Karjalassa laajennettiin tammikuussa jälleen 3G-kuuluvuutta useilla alueilla.

- Uusia 3G-tukiasemia otettiin tammikuussa käyttöön Ilomantsissa Mutalahden ja Haukivaaran välisellä alueella, sekä Patvinsuolla, Joensuussa Hoilolassa, Kiteellä Korkeakankaalla, Kontiolahdella Pyytivaaralla, sekä Lieksassa Jaakonvaaran, Sokovaaran ja Patvinsuon alueilla, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

- Teemme jatkuvasti verkon parannuksia varmistaaksemme hyvät yhteydet. Nettiä ja älypuhelinsovelluksia käytetään matkapuhelimella Suomessa jo niin yleisesti, että datayhteydestä on tullut liittymän perusominaisuus. Myös tablettien lisääntyvä käyttö näkyy dataliikenteen määrässä, Punkkinen jatkaa.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteessa www.elisa.fi/kuuluvuus

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Ari Punkkinen, Itä-Suomen aluejohtaja, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs