Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan laajakaista ja tv-palvelut lähes 13 500 VVO:n vuokrakotiin

Elisa Oyj

Elisan laajakaista ja tv-palvelut lähes 13 500 VVO:n vuokrakotiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomen suurin yksityinen vuokranantaja VVO on valinnut Elisan laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut lähes 13 500 vuokrakotiin. Sopimuksen mukaan Elisa toimittaa vuoden 2015 alussa kaapeli-tv-palvelut ja nopean 10 Mbit/s laajakaistan VVO:n asukkaille eri puolilla Suomea. Nopeat yhteydet mahdollistavat asukkaille myös uudet palvelut, kuten Elisa Viihteen. Lisäksi asukkailla on mahdollisuus tilata maksu-tv-kanavia ja lisänopeuksia laajakaistaan.

Vuoden 2015 aikana lähes 13 500 VVO:n asunnossa surffataan netissä ja katsotaan televisiota Elisan yhteyksillä.

- Nopeat, teräväpiirtoisen kanavatarjonnan katsomisen mahdollistavat yhteydet kuuluvat nykyaikaisen kodin palveluihin. Vuokraan sisältyvään peruspalveluun kuuluu Elisan 10 Mbit/s laajakaista sekä huippuluokan kaapeli-tv peruskanavineen. Lisäksi asiakkaat voivat halutessaan tilata maksu-tv-kanavia ja suurempia nopeuksia lisämaksusta oman tarpeensa mukaisesti. Tarjolle tulee myös Elisa Viihde -palvelu, kertoo myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola Elisalta.

VVO valitsi kilpailutuksessa Elisan toimittajaksi kaikkiin vuokra-asuntoihinsa Uudellamaalla Porvoossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Kirkkonummella ja Vihdissä sekä Kanta-Hämeessä Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Pirkanmaalla Elisan yhteydet tulevat Tampereen, Nokian, Pirkkalan ja Lempäälään alueiden VVO-kiinteistöihin, Kymenlaaksossa Kotkaan ja Kouvolaan, Etelä-Karjalassa Lappeenrantaan ja Imatralle, Keski-Suomessa Jyväskylään sekä Pohjois-Karjalassa Joensuuhun.

- Vuokraan sisältyvä laajakaista on merkittävä etu asiakkaillemme ja yhteistyön myötä voimme tarjota nopean laajakaistapalvelun yhä useampaan VVO:n asuntoon. Haluamme tarjota asukkaille laajakaistapalveluissakin helppoutta ja vaivattomuutta, minkä vuoksi Elisa oli luonteva valinta yhteistyökumppaniksi, kertoo VVO:n yksikönjohtaja Kimmo Rintala.

Sopimus tulee voimaan 1.1.2015 ja Elisan palvelut otetaan käyttöön VVO:n kiinteistöissä vuoden 2015 alussa.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola, puh. 050 324 4401, etunimi.sukunimi@elisa.fi

VVO-yhtymä Oyj, yksikönjohtaja Kimmo Rintala, puh. 040 771 0496, kimmo.rintala@vvo.fi

 

VVO on monipuolinen vuokra-asuntoja tarjoava konserni, joka rakennuttaa ja vuokraa asuntoja. VVO omistaa yli 40 000 vuokra-asuntoa 43 paikkakunnalla. Konsernin 13 VVO-kotikeskusta eri puolilla Suomea palvelevat asiakkaita paikallisesti. VVO:n palveluksessa työskentelee noin 340 henkilöä. www.vvo.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs