Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Helsingin kaupungin asunnot Oy:n lähes 5 500 kotiin

Elisa Oyj

Elisan laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Helsingin kaupungin asunnot Oy:n lähes 5 500 kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa toimittaa nopean Taloyhtiölaajakaista-yhteyden valokuidulla Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Haagassa, Kannelmäessä ja Malminkartanossa omistamiin, lähes 5 500 kotiin. Samalla asukkaat saavat käyttöönsä Elisan kaapeli-tv-palvelun. Peruskanavien lisäksi tarjolle tulee suosittu Elisa Viihde -palvelu.

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) omistamat ja sen alueyhtiöiden Heka-Haagan, Heka-Kannelmäen ja Heka-Malminkartanon isännöimät ja huoltamat lähes 5 500 huoneistoa Helsingin Haagassa, Kannelmäessä ja Malminkartanossa saavat loppuvuoden aikana Elisan nopean Taloyhtiölaajakaista-yhteyden. Elisasta tuli laajakaistan tarjoaja hankinnasta järjestetyn julkisen kilpailutuksen kautta.

Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella, nopealla valokuitutekniikalla. Jokainen asukas saa vuokraan sisältyen käyttöönsä 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan. Lisäksi he saavat Elisan kaapeli-tv-palvelun, kertoo Elisan myyntikanavajohtaja Juha Peltomäki.

Nopean valokuituyhteyden ansiosta myös televisiotarjonta monipuolistuu.

Peruskanavien ohella asukkaat voivat hankkia käyttöönsä myös suositun Elisa Viihde -palvelun. Se mahdollistaa suosikkiohjelmien tallentamisen sekä laadukkaan viihdetarjonnan elokuvista suosikkisarjoihin ja urheiluun, Peltomäki sanoo.

Heka-Haagan, Heka-Kannelmäen ja Heka-Malminkartanon toimitusjohtaja Jari Joronen pitää uusia kaikille asukkaille tarjottavia yhteyksiä tärkeinä asumisen oheispalveluina.

On tärkeää, että vuokranantajan taholta on mahdollisuus tarjota kaikille asukkaille riittävän nopea, vuokraan sisältyvä perusyhteys. Jatkossa heillä on mahdollisuus myös perusnopeutta nopeampiin, kustannustasoltaan kilpailukykyisiin Elisan laajakaistayhteyksiin, Joronen sanoo.

Haagan, Kannelmäen ja Malminkartanon alueiden Heka-asuntojen laajakaistayhteyksien rakentaminen käynnistyy kevään aikana.

Asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista ja kytkentäaikatauluja osoitteissa saunalahti.fi/heka-haaga, saunalahti.fi/heka-kannelmaki ja saunalahti.fi/heka-malminkartano.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Juha Peltomäki, myyntikanavajohtaja, p. 050 570 1986, juha.peltomaki@elisa.fi

Heka-Haaga Oy, Heka-Kannelmäki Oy, Heka-Malminkartano Oy, Jari Joronen, toimitusjohtaja, 09-7250 0480, jari.joronen@hekaoy.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö ja Suomen suurin vuokranantaja. Heka omistaa noin 47 500 ARA-vuokra-asuntoa sekä 21 alueyhtiötä, jotka isännöivät ja huoltavat yhtiön kiinteistöjä. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 383 miljoonaa euroa. Heka-konsernissa alueyhtiöineen on noin 600 työntekijää. www.hekaoy.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs