Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Hamina-Asunnot Oy:n yli 800 kotiin

Elisa Oyj

Elisan laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Hamina-Asunnot Oy:n yli 800 kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa toimittaa nopean Taloyhtiölaajakaista-yhteyden valokuidulla sekä Elisan kaapeli-tv-palvelun 815 haminalaiskotiin. Peruskanavien lisäksi tarjolle tulee suosittu Elisa Viihde -palvelu.

Hamina-Asunnot Oy:n 815 huoneistoa saavat nopean Elisa Saunalahti Taloyhtiölaajakaista-yhteyden valokuidulla.

Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella, nopealla valokuitutekniikalla. Jokainen asukas saa vuokraan sisältyen käyttöönsä 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan. Lisäksi he saavat Elisan kaapeli-tv-palvelun, kertoo Elisan myyntikanavajohtaja Juha Peltomäki.

Nopean valokuituyhteyden ansiosta television ohjelmatarjonta monipuolistuu.

 Peruskanavien ohella asukkaat voivat hankkia suositun Elisa Viihde -palvelun. Se mahdollistaa suosikkiohjelmien tallentamisen sekä laadukkaan viihdetarjonnan elokuvista sarjoihin ja urheiluun. Elisa Viihde näyttää esimerkiksi huippujalkapalloa Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista yksinoikeudella, Peltomäki sanoo.

Hamina-Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Eija Nevalaisen mukaan Elisan uudet yhteydet tuovat asukkaille mahdollisuuden sujuvampaan arkeen ja viihtyisämpään asumiseen.

 Vuokra-asumisen arvostuksessa nousevat esiin huolettomuus, helppous ja vaivattomuus sekä enenevässä määrin myös lisäpalveluihin liittyvät toiveet. Tarjoamalla asukkaillemme uudet kaapeli-tv- ja laajakaistayhteydet Elisan valokuidulla kautta vastaamme osaltamme näihin toiveisiin. Nykyaikaiset yhteydet luovat uusia mahdollisuuksia kehittää palveluita entistä viihtyisämpään, turvallisempaan ja yhteisöllisyyttä tukevaan asumiseen, Nevalainen toteaa.

 Sopimus Elisan kanssa lisää asukkaidemme yhdenvertaisuutta, sillä tähän asti vain noin kolmannes yhtiön asunnoista on varustettu vuokraan sisältyvällä laajakaistayhteydellä ja vain noin puolet kiinteistöistä on ollut kaapeli-tv:n piirissä.

Yhteyksien toimitukset käynnistyvät tässä kuussa. Kaikki uudet yhteydet on rakennettu ensi vuoden kesäkuuhun mennessä.

Asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentumista osoitteessa http://saunalahti.fi/hamina-asunnot/

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Juha Peltomäki, myyntikanavajohtaja, p. 050 570 1986. juha.peltomaki@elisa.fi

Hamina-Asunnot Oy, Eija Nevalainen, toimitusjohtaja, p. 040 585 1241, hamina.asunnot@hamina.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Hamina-Asunnot omistaa suoraan ja yhden tytäryhtiönsä kautta 40 vuokrakiinteistöä, joiden asuntomäärä on yhteensä 809 asuntoa. Vuokra-asuntojen lisäksi yhtiö omistaa osaomistusasuntoja seitsemässä eri asunto-osakeyhtiössä. Vuokra- ja osaomistuskohteemme sijoittuvat eri puolille Haminan kaupunkia. Kohteiden ympäristö vaihtelee idyllisestä maalaismaisemasta kätevään kaupunkiasumiseen rauhallisia lähiöitä unohtamatta. www.hamina-asunnot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs