Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan kilpailussa tarjolla 30 000 euroa Pelle Pelottomalle

Elisa Oyj

Elisan kilpailussa tarjolla 30 000 euroa Pelle Pelottomalle

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan kilpailussa on tarjolla 30 000 euroa oivallukselle, jolla kotiin ja asumiseen liittyvä asia hoituu entistä sujuvammin.

Elisa Innovation Challenge -kilpailun Smart Home -sarjassa on tarjolla pellepelottomille 30 000 euroa. Kilpailussa toiseksi sijoittuneen palkinto on 5 000 euroa.

– Suomesta löytyy varmasti pellepelottomia, joilla on pöytälaatikoissaan hyviä älykoti-ideoita. Halumme auttaa näitä hyviä ideoita ja ratkaisuja leviämään laajemmallekin. Uusi Smart Home -ratkaisu voi olla joku todella yksinkertainen oivallus, jolla kotiin, mökkiin tai ylipäätään asumiseen liittyvä asia hoituu entistä sujuvammin, kuvailee liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisalta.

Elisa tutkii älykotiratkaisuja

Elisa tutkii jatkuvasti, minkälaiset älykkään kodin ratkaisut suomalaisia kiinnostavat.

– Parantuvat yhteydet ja verkottuneiden laitteiden määrän kasvu luovat mahdollisuuden sekä tarpeen kotien ja mökkien erilaisille Smart Home -ratkaisuille. Haluamme olla tässä aktiivisia ja tarjota asiakkaillemme kaikista innovatiivisimmat ratkaisut helposti käyttöön, kertoo Castrén.

Elisan Saunalahti-verkkokaupassa on jo tällä hetkellä myynnissä yksittäisiä Smart Home -tuotteita ja -ratkaisuja, kuten älypistorasia, joka on ohjattavissa ja ajastettavissa älypuhelimella.

– Tutkimme näiden avulla asiakkaidemme kiinnostusta erilaisiin arkielämää helpottaviin ratkaisuihin. Tarjoamme esimerkiksi yhteistyössä Vattenfallin kanssa kesämökkien ilmalämpöpumpun ohjaamiseen soveltuvaa mobiilireititintä ja nettiyhteyttä.

Jaossa yhteensä 85 000 euroa

Elisa Innovation Challenge järjestetään nyt toista kertaa. Elisa IoT Innovation Challenge -osakilpailussa etsitään viime vuoden tapaan uudenlaisia palveluita teollisuuden, kaupan alan tai terveyshuollon piiriin. Elisa tarjoaa osallistuville tiimeille ja yrityksille Elisa IoT -tuotekehitysalustan kilpailua varten.

Smart Home -sarjaan voivat osallistua myös yksityishenkilöt. Sekä IoT Innovation että Smart Home -sarjan kilpailuideat on toimitettava Elisalle 17.6.2016 mennessä. Elisan raati valikoi ehdotuksista 12 kiinnostavinta ideaa mukaan kumpaankin osakilpailuun.

Kilpailu huipentuu marras-joulukuun taitteessa Slush 2016 -tapahtumassa, jossa molempien osakilpailujen kolme parasta pääsevät lavalle. Elisa jakaa innostavimmille ratkaisuille palkintoina yhteensä 85 000 euroa.

Kilpailun kuvaus ja kilpailuehdot: elisa.fi/innovation-challenge

Lisätietoja Vattenfall-yhteistyöstä: http://elisa-kampanja.sivuviidakko.fi/yleiset/mobiililaajakaista-vattenfall-asiakkaille.html

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, liiketoimintajohtaja Matias Castrén, puh. 050 669 06, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs