Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan kesätyöpaikat kiinnostavat nuoria

Elisa Oyj

Elisan kesätyöpaikat kiinnostavat nuoria

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 14:04
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, lehdistötiedote 14.3.2014

Elisa tytäryhtiöineen tarjoaa tänäkin kesänä mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Kesätyö antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan yhtiöön, jonka palvelut vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen. Kesätyöpaikat ovat olleet hyvin suosittuja, moni työskenteleekin Elisalla useamman kesän tai jatkaa uraansa yhtiön palveluksessa.

Elisan tulevan kesän kesätyöpaikat ovat parhaillaan haussa. Aikaisempaa enemmän haetaan kesätyöntekijöitä asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin, johon työllistyy noin 70 kesätyöntekijää. Rekrytointeja tehdään sekä suoraan Elisalle että vuokratyöyhtiöiden eli GoOnin, Leadin ja Baronan kautta. Myös Elisan tytäryhtiöt, esimerkiksi Enia, Appelsiini ja Videra palkkaavat kesätyöntekijöitä.

Elisalle palkataan kesätöihin pääsääntöisesti opiskelijoita. Paikat sopivat erityisen hyvin teknistieteellisen, kauppatieteellisen tai oikeustieteellisen alan opiskelijoille. Kesätyöstä kiinnostuneet voivat jättää rekrytointisivuilla myös avoimen, kesätöitä koskevan hakemuksen.

- Elisalle hakevan kannattaa perehtyä yhtiöön ja toimialaan etukäteen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja innokkuutta. Elisan joukkueeseen sopivat asiakaskeskeisesti, vastuullisesti, tuloksellisesti ja joustavasti työntekoon suhtautuvat kesätyöntekijät, kertoo kehittämispäällikkö Janne Orkola Elisan HR-yksiköstä.

Lisätietoja Elisan kesätyöpaikoista osoitteessa www.elisa.fi/rekrytointi sekä tytäryhtiöiden ja vuokratyökumppaneiden sivuilla.

Elisan rekrytoinnin löytää myös Twitteristä https://twitter.com/ElisaRekry, Facebookista ja LinkedInistä.

Lisätietoja: Elisa Oyj, kehittämispäällikkö Janne Orkola, puh. 050 559 7182, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs