Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan digikoulujen tabletit hyötykäyttöön Pohjanmaan Partiolaiset ry:n toiminnassa

Elisa Oyj

Elisan digikoulujen tabletit hyötykäyttöön Pohjanmaan Partiolaiset ry:n toiminnassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 13:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote

Elisa järjesti syyslomalla lasten digikoulutapahtumia eri paikkakunnilla Suomea. Opetuksessa käytetyt Huawein tabletit päätettiin lahjoittaa hyötykäyttöön. Pohjanmaan Partiolaiset saivat tänään Vaasassa käyttöönsä 15 tablet-laitetta, joita tullaan testaamaan esimerkiksi partiokokouksissa, jossa osallistujat ovat eri paikkakunnilla.

Suomen Partiolaisten tavoitteena on hyväksyä ja edistää erilaisia tapoja harrastaa partiota. Yhtenä tavoitteena on luoda paremmat edellytykset lasten ja nuorten harrastustoiminnalle myös syrjäseuduilla, jossa välimatkat ovat pitkiä harrastuspaikan ja nuoren kodin välillä.

- Olemme kiitollisia Elisan merkittävästä tablettilahjoituksesta. Haluamme, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori löytää jatkossa oman paikkansa partiosta. Pohjanmaalla pitkät välimatkat aiheuttavat usein haasteita harrastustoiminnan järjestämiselle sekä toiminnan suunnittelulle. Uudet viestintäteknologiat mahdollistavat jatkossa toiminnan järjestämisen myös silloin kun osallistujat sijaitsevat pitkien välimatkojen päässä toisistaan. Tulemme käyttämään Elisan lahjoittamia tabletteja partiokokouksissa sekä nuorten harrastustoiminnassa, sanoo piirinjohtaja Antti Kerola Pohjanmaan Partiolaiset ry:stä. 

Tablettien käyttö Suomessa on yleistynyt nopeasti erityisesti kuluvan vuoden aikana. Nykyisin jo noin 40 prosentilla suomalaistalouksista on tabletti. Tabletteja on alkuvuoden aikana myyty lähes 70 prosenttia enemmän kuin pöytä- ja kannettavia tietokoneita yhteensä.

- Digikoulut olivat valtavan suosittuja ja halusimme yhteistyökumppanimme Huawein kanssa lahjoittaa opetustabletit tapahtumien jälkeen eteenpäin hyviin kohteisiin jatkokäyttöön. On hienoa, että Pohjanmaan Partiolaiset ottavat tabletit osaksi toimintaansa. Piiri ulottuu Vaasasta Kuusamoon, toiminta-alue on iso ja välimatkat pitkät. Uskon, että tablettien avulla partiolaisten toiminta helpottuu huomattavasti, kertoo lahjoituksen tehnyt Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki, 0500 661 841 etunimi.sukunimi@elisa.fi

Pohjanmaan Partiolaiset ry, Antti Kerola, 0400 717 871, etunimi.sukunimi@pohjanmaa.partio.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs