Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan Capital Markets Day: vahva panostus uusiin palveluihin jatkuu – Elisa Viihteellä jo yli 200 000 käyttäjää

Elisa Oyj

Elisan Capital Markets Day: vahva panostus uusiin palveluihin jatkuu – Elisa Viihteellä jo yli 200 000 käyttäjää

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 11:09
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa järjestää sijoittajille ja analyytikoille suunnatun pääomamarkkinapäivän eli Capital Markets Dayn tänään 22.10. Lontoossa. Pääomamarkkinapäivän aikana kerrotaan laajemmin Elisan liiketoiminnasta, markkinoista ja näkymistä. Elisa toisti kilpailukykyisen voitonjakopolitiikkansa ja päivitti keskipitkän ajan tavoitteensa vuoden 2017 loppuun. Kasvua haetaan edelleen vahvasti uusien palveluiden puolelta, Suomen suosituimmalla viihdepalvelulla Elisa Viihteellä on jo yli 200 000 käyttäjää.

Elisa Viihteen käyttäjämäärä on kasvanut yli 200 000 asiakkaaseen. Erityisesti Elisa Viihteen mobiilikäyttö on kasvanut voimakkaasti. Nyt mobiilisovelluksia on ladattu jo yli 450 000 kertaa.

– Kuka tahansa voi nykyisin viihtyä Elisa Viihteen parissa missä tahansa ja itsellensä sopivaan aikaan. Monipuoliset TV-ohjelmien tallentamis- ja katsomismahdollisuudet, vahva kotimainen elokuva- ja urheilutarjonta yhdistyvät Elisa Viihteessä miellyttävään ja helppoon käyttökokemukseen, sanoo toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Elisa Viihde on saatavilla jokaiselle suomalaiselle riippumatta siitä, minkä palveluntarjoajan laajakaista hänellä itsellään tai hänen kotitaloudessaan on käytössä.

Capital Markets Dayn yhteydessä Elisa toisti kilpailukykyisen voitonjakopolitiikkansa. Voitonjako on 80-100 % edellisen tilikauden tuloksesta.

Lisäksi Elisa päivitti keskipitkän ajan tavoitteensa vuoden 2017 loppuun:

  • Liikevaihdossa Elisa tavoittelee toimialaansa nopeampaa kasvua
  • Käyttökate-prosentti vuoden 2017 loppuun mennessä on yli 36 %
  • Käyttöomaisuusinvestoinnit liikevaihdosta korkeintaan 12 %
  • Pääomarakenteelle asetetut tavoitteet: nettovelka / käyttökate 1,5 -2x ja omavaraisuusaste yli 35 %

Capital Markets Dayn esitysmateriaali on osoitteessa www.elisa.fi/sijoittajille. Webcast-tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa viimeistään 23.10. Materiaalit tulevat saataville myös Elisa IR -sovellukseen, jonka voi ladata AppStoresta ja Google Playsta.

Lisätietoja: Elisa Oyj, viestintä, puh. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi (Twitterissä @ElisaOyj)

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs