Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan 4G-nopeudet laajenevat Pohjois-Suomessa

Elisa Oyj

Elisan 4G-nopeudet laajenevat Pohjois-Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 10:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 5.2.2014

Elisan nopeat 4G LTE -teknologian mahdollistamat yhteydet laajentuvat myös Pohjois-Suomessa. Uudella 800 MHz-taajuudella toimivat 4G-yhteydet tulevat käyttöön lähiviikkoina Limingassa, Paltamossa, Suomussalmella ja Ylitorniolla. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin. Jatkuvasti verkkoihin investoivan Elisan tavoitteena on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin nykyinen 3G-verkko.

Nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä Pohjois-Suomessa kasvaa jatkuvasti. Elisa vastaa asiakkaiden toiveisiin tuomalla 4G LTE -nopeudet Liminkaan, Paltamoon, Suomussalmelle ja Ylitorniolle sekä laajentaa Kuusamon 4G LTE -nopeuksien saatavuutta entisestään. Elisalla on 4G LTE -yhteydet käytössä ennestään jo 11 paikkakunnalla Pohjois-Suomen alueella, mm. Kuusamossa, Kittilässä ja Oulussa.

4G LTE -yhteyksien laajennukset toteutetaan 800 MHz -taajuudella, joka mahdollistaa nopeiden 4G-yhteyksien rakentamisen myös haja-asutusalueille ja parantaa sisäkuuluvuutta. Tavoitteenamme on rakentaa lähivuosien aikana 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä, Pohjois-Suomen aluejohtaja Kimmo Jokela kertoo.

Matkaviestinnän edelläkävijänä Elisa investoi verkkoonsa jatkuvasti, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä häiriöttömämmät ja nopeammat yhteydet. Elisa on tuonut 4G-nopeudet jo yli 230 paikkakunnalle, joista LTE-nopeuksia on yli 75 paikkakunnalla.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 230 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on yli 75 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Kimmo Jokela, Pohjois-Suomen aluejohtaja, puh: 050 506 7716 , etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs