Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan 4G LTE-nopeuksilla nyt Imatralla, Kouvolassa ja Lappeenrannassa

Elisa Oyj

Elisan 4G LTE-nopeuksilla nyt Imatralla, Kouvolassa ja Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2013 klo 09:54
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 26.2.2013

Imatran, Kouvolan ja Lappeenrannan alueiden 4G nopeutui entisestään Elisan otettua käyttöön LTE-teknologian. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin.

Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet jo yli 200 paikkakunnalle. Elisa investoi vuosittain merkittävästi verkkojensa kehitykseen ja ottaa käyttöön uusia teknologioita.

- Imatralla, Kouvolassa ja Lappeenrannassa Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat hyödyntää nyt entistä nopeampia 4G-yhteyksiä. Otimme helmikuussa alueilla käyttöön LTE-teknologian mahdollistamat nopeudet HSDPA+ Dual Carrier -teknologian lisäksi. LTE-nopeudet kattavat tällä hetkellä keskusta-alueet, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

- Nopeilla ja kattavilla yhteyksillä mobiililaitteiden kasvava käyttö on sujuvaa. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla nettitikuilla, älypuhelimilla ja tableteilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa, Punkkinen jatkaa.

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. Tyypilliset toteutuvat tiedonsiirtonopeudet paranevat edesauttaen mm. sujuvampaa nettisurffailua ja työntekoa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla. LTE-nopeuksia on saatavilla 50 paikkakunnalla: Espoo, Forssa, Hanko, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kangasala, Karkkila, Kempele, Kerava, Kirkkonummi, Kittilä, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuusamo, Kuopio, Lappeenranta, Lahti, Lohja, Mikkeli, Nokia, Nurmijärvi, Oulu, Paimio, Pori, Porvoo, Raasepori, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Sipoo, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa ja Ylöjärvi. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Elisan verkon kuuluvuustiedot kuuluvuuskartalla osoitteessa www.elisa.fi/kuuluvuus

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Ari Punkkinen, Itä-Suomen aluejohtaja, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs