Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan 4G LTE -nopeuksien saatavuus laajeni Etelä-Savossa

Elisa Oyj

Elisan 4G LTE -nopeuksien saatavuus laajeni Etelä-Savossa

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 10:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 6.5.2014

Elisa laajensi 4G LTE -yhteyksiä Etelä-Savossa. Nopeat 4G-yhteydet takaavat sujuvan surffailukokemuksen ja tekevät mobiililaitteiden käytöstä monipuolisempaa. Jatkuvasti verkkoihin investoivan Elisan tavoitteena on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin nykyinen 3G-verkko.

Nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä Etelä-Savossa kasvaa. Elisa vastasi asiakkaiden toiveisiin tuomalla 4G LTE -nopeudet Heinävedelle, Juvalle ja Kangasniemelle. Yhteyksien saatavuutta laajennettiin entisestään Joroisissa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Entistä nopeammat langattomat 4G-yhteydet tekevät surffailusta, etätöistä ja pelaamisesta sujuvampaa.

- Etelä-Savon  4G LTE -nopeuksien laajennukset toteutettiin 800 MHz -taajuudella, joka mahdollistaa nopeiden 4G-yhteyksien rakentamisen myös haja-asutusalueille ja parantaa sisäkuuluvuutta. Tavoitteenamme on rakentaa lähivuosien aikana 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä, aluejohtaja Ari Punkkinen kertoo.

4G-verkon rakentaminen voi aiheuttaa hetkellisiä palvelutasopoikkeamia alueen GSM- ja 3G-yhteyksissä.

Matkaviestinnän edelläkävijänä Elisa investoi verkkoonsa jatkuvasti, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä häiriöttömämmät ja nopeammat yhteydet. Elisa on tuonut 4G-nopeudet jo yli 260 paikkakunnalle, joista LTE-nopeuksia on yli 200 paikkakunnalla.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 260 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on yli 200 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Ari Punkkinen, Itä-Suomen aluejohtaja, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs