Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisalta ja F-Securelta turvallinen pilvipalvelu tiedostojen tallentamiseen

Elisa Oyj

Elisalta ja F-Securelta turvallinen pilvipalvelu tiedostojen tallentamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa ja F-Secure tuovat markkinoille Saunalahti Pilvilinna  -palvelun, johon voi tallentaa helposti ja turvallisesti valokuvia,  tärkeitä dokumentteja, videoita ja musiikkia.

Saunalahti Pilvilinna on kuluttajille suunnattu täysin kotimainen tiedostojen tallentamiseen tarkoitettu pilvipalvelu. Se on kehitetty Elisan ja F-Securen yhteistyönä. 

– Halusimme tuoda suomalaisten ulottuville palvelun, jossa valokuvat ja muut tärkeät dokumentit ovat tallessa turvallisessa ja luotettavassa paikassa. Tämä on jatkoa Elisan ja F-Securen hyvälle yhteistyölle, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Matias Castrén.

Saunalahti Pilvilinna -palvelu on helppo ja vaivaton käyttää. Palvelu ei ole sidottu mihinkään tiettyyn käyttöjärjestelmään tai laitevalmistajaan vaan sitä voi käyttää yleisimmillä älypuhelimilla sekä kaikilla tietokoneilla ja tableteilla. Halutessaan käyttäjä voi asettaa esimerkiksi puhelimellaan ottamansa valokuvat tallentumaan palveluun automaattisesti. Tallennettuja kuvia ja dokumentteja voi helposti jakaa sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa.

Elisa ja F-Secure ovat halunneet taata palvelun turvallisuuden. Saunalahti Pilvilinnaan ladattavat kuvat ja tiedostot siirretään laitteiden välillä aina salattuina, ja ne tarkistetaan haittaohjelmien ja virusten varalta. Palveluun ladattujen kuvien oikeudet pysyvät aina käyttäjällä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota yhdessä Elisan kanssa asiakkaille turvallisia pilvipalveluita. Henkilökohtaisilla pilvipalveluilla on yhä keskeisempi asema operaattoreiden palvelustrategioissa. Elisan asiakkaat pääsevät nauttimaan kotimaisesta ja markkinoiden parhaasta sisältöpalvelusta, jonka suojana on huippuluokan tietoturva, sanoo myyntipäällikkö Jussi Koskinen F-Securelta.

Saunalahti Pilvilinna -palvelussa on tallennustilaa jopa  500 Gt eli noin 100 000 digikuvan verran. Palvelun kuukausimaksu määräytyy käyttäjän tarvitseman tallennustilan mukaisesti.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Matias Castrén, liiketoimintajohtaja, p. 050 66 906, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 F-Secure Oyj, Jussi Koskinen, myyntipäällikkö, p. 0400 152 885, etunimi.sukunimi@f-secure.com

 

Saunalahti Pilvilinna on turvallinen, helppo, varma ja jokaisen suomalaisen ikioma tapa tallentaa ja käyttää kaikkia tärkeitä tiedostoja kuten valokuvia, videoita, musiikkia ja muita dokumentteja. www.saunalahti.fi/pilvilinna

F-Secure – Switch on freedom. F-Secure on suomalainen yritys, joka suojaa miljoonia ihmisiä verkkouhkilta ja vakoilulta. Me teemme sinusta näkymättömän verkossa, ja voit tallentaa ja jakaa tiedostoja vapaasti. Liity taisteluumme digitaalisen vapauden puolesta.  Vuonna 1988 perustettu F-Secure on listattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä. f-secure.com

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs