Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisalaiset turvaamassa ekaluokkalaisten koulutietä Keravalla

Elisa Oyj

Elisalaiset turvaamassa ekaluokkalaisten koulutietä Keravalla

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2013 klo 08:34
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 12.8.2013

Vapaaehtoiset elisalaiset partioivat maanantaina 12.8. vaarallisissa risteyksissä, jotka on kartoitettu yhdessä Keski-Uudenmaan poliisin kanssa. Tarkoituksena on turvata ekaluokkalaisten koulumatkaa ja muistuttaa autoilijoita pienistä koululaisista.

Tänä vuonna Elisa tukee suomalaisia lapsia ja nuoria Aikaa olla läsnä -hankkeella. Elisan aluejohtajat ideoivat hankkeen innoittamana koulutien turvaamiskampanjan, jossa elisalaiset partioivat vaarallisissa risteyksissä koulujen alkaessa. Mukaan haastettiin elisalaisia ympäri Suomea. Haaste otettiin innostuneesti vastaan Elisan henkilökunnan keskuudessa useilla paikkakunnilla:

– Lähes joka syksy koulujen aloituksen yhteydessä uutisoidaan koululaisten ja autoilijoiden ikävistä kohtaamisista. Tänä vuonna elisalaiset haluavat omalta osaltaan vähentää näitä uutisointeja ja tällaisia tilanteita, sekä muistuttaa autoilijoita pienistä tielläliikkujista. Olemme todella iloisia, että saimme kokoon useita vapaaehtoisia ja pystymme päivystämään yhteensä neljässä kaupungissa, Uudenmaan aluejohtaja Jukka Toivio kertoo.

Keravalla partioidaan maanantaina 12.8. Ahjon koulun läheisyydessä. Risteyksissä päivystävät elisalaiset tunnistaa oransseista huomioliiveistä, ja jokaisessa risteyksessä partioidaan pareittain aamu- ja iltapäivällä ekaluokkalaisten koulutuntien mukaan. Vaaralliset risteykset on kartoitettu yhdessä paikallisen poliisin kanssa.

– Keravalla sattuu vuosittain noin sata liikenneonnettomuutta. Pienten koululaisten näkökenttä ja huomiokyky liikenteessä eivät ole yhtä hyviä kuin aikuisilla, joten autoilijoilta vaaditaan erityistä tarkkuutta koululaisten opetellessa koulumatkoilla kulkemista, komisario Kai Vepsäläinen Keski-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Parhaiten autoilija voi huomioida pienet koululaiset noudattamalla ajonopeuksia ja liikennesääntöjä sekä olemalla valppaana liikenteessä.

Lisätietoja: Jukka Toivio, Uudenmaan aluejohtaja, Elisa Oyj, p. 0501442, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Aikaa olla läsnä -hankkeella Elisa on mukana tukemassa suomalaisia ja heidän lähipiiriään. Ensisijaisena kohderyhmänämme vuonna 2013 ovat lapset ja nuoret. Tavoitteenamme on lahjoittaa aikaa, rahaa tai tekoja nuorten parhaaksi. Näytämme esimerkkiä erilaisin teoin ja rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin. Elisa on myös pääyhteistyökumppanina presidentti Sauli Niinistön suojelemassa Nuorten hyväksi -kampanjassa, joka pyrkii keräämään varoja nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi sekä herättämään yhteiskunnallista keskustelua ja mielenkiintoa nuorten arkea kohtaan.

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs