Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihteessä huippujalkapalloa Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista yksinoikeudella

Elisa Oyj

Elisa Viihteessä huippujalkapalloa Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista yksinoikeudella

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde laajentaa urheilutarjontaansa asiakkaittensa mieltymysten mukaan. Elisa Viihde Fanseat näyttää Suomessa yksinoikeudella huippuotteluita Hollannin, Ruotsin ja Tanskan jalkapalloliigoista. Sarjoissa pelaa useita Suomen maajoukkueesta tuttuja nimiä.

Elisa Viihteen kattavampi urheilutarjonta monipuolistuu entisestään. Elisa Viihde näyttää jatkossa otteluita niin Hollannin, Ruotsin kuin Tanskankin futisliigoista.

Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat urheilua, ja jalkapallo on tärkeä osa asiakkaidemme arvostamaa urheiluviihdevalikoimaamme. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen mahdollisuuden seurata eurooppalaista huippujalkapalloa ja suomalaisia maajoukkuetason pelaajia, sanoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

Hollannin Eredivisie-liigan lähetykset alkavat ensi sunnuntaina todellisella huippuottelulla PSV-Ajax.

Hollannin pääsarja on toiminut ponnahduslautana tähteyteen useille suomalaisille huippupelaajalle, heistä tunnetuimpina Sami Hyypiä, Jari Litmanen, Niklas Moisander ja Mika Väyrynen.

Tällä kaudella suomalaisista jalkapalloilijoista Hollannissa (PEC Zwolle) pelaa maajoukkueessakin debytoinut Thomas Lam.

Ruotsin Allsvenskanin ottelulähetykset alkavat 2. huhtikuuta. Länsinaapurin tasokkaassa pääsarjassa esiintyvät suomalaisista muun muassa Kari Arkivuo, Eero Markkanen, Rasmus Schüller ja Daniel Sjölund.

Asiakkaamme haluavat seurata suomalaisten huippupelaajien suorituksia myös maajoukkueen ulkopuolella. Siksi keskitymme otteluvalinnoissa juuri suomalaisten pelaajien joukkueisiin sekä kärkiseurojen kiinnostaviin kohtaamisiin, Vanala kertoo.

Tanskan Superliigan ystävät ovat Elisa Viihteessä voineet nauttia maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvien Tim Sparvin ja Teemu Pukin otteista kuluvan kauden ajan. Myös Tanskan liigan ottelulähetykset jatkuvat.

Ruotsin Allsvenskanista Elisa Viihde esittää viikottain 1-2 ottelua kahden seuraavan kauden ajan. Hollannin ja Tanskan pääsarjoista näytetään otteluita kuukausittain.

Syksyllä Elisa Viihde näyttää yksinoikeudella vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen karsintaotteluita.

Lue lisää Elisa Viihteen futistarjonnasta https://elisa.fi/futis/

Lisätietoja: Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs