Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihteen alkuperäissarja Jääsoturit vie katsojat jääkiekkojoukkueen kulissien taakse

Elisa Oyj

Elisa Viihteen alkuperäissarja Jääsoturit vie katsojat jääkiekkojoukkueen kulissien taakse

Tiedote.
Julkaistu: 28.12.2015 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Jääsoturit-sarjassa seurataan Mestiksessä pelaavan Heinolan Peliittojen jääkiekkojoukkueen elämää kaukalosta pukukoppiin ja harjoituksista vapaa-ajalle. Sarjan ensi-ilta on Elisa Viihteessä huhtikuussa. Jääsoturit on jatkoa Elisa Viihteen merkittäville panostuksille kotimaisiin elokuviin ja alkuperäissarjoihin.

Parhaillaan kuvattavassa Jääsoturit-sarjassa seurataan intensiivisesti Heinolan Peliittojen Mestiksessä pelaavan jääkiekkojoukkueen elämää kaudella 2015–2016. Katsoja pääsee mukaan joukkueen ja valmennuksen palavereihin sekä pelimatkoille ympäri Suomen. Sellaisiinkin tilanteisiin, jonne kameroita ei ole aiemmin päästetty.

12-osainen sarja käynnistyy Elisa Viihteessä ensi huhtikuussa. Jääsoturit on jatkoa Elisa Viihteen aiemmille alkuperäissarjoille kuten draamasarja Downshiftaajat ja komediasarja Ismo.

Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat urheilua. Jääkiekko on tärkeä osa asiakkaidemme arvostamaa urheilutarjontaamme. Jääsoturit tuo katsojille ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata jääkiekkojoukkueen elämää myös kaukalon ulkopuolella, sanoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

Perinteisesti jääkiekko on tarjoiltu katsojille otteluiden ja kisastudion kautta. Nyt Elisa Viihteen asiakkaat pääsevät seuraamaan pelaajien ja valmentajien tekemistä myös kulissien taakse. On mahtavaa avata yhteistyö Elisa Viihteen kanssa: tämä on Moskito Televisionille ainutlaatuinen tilaisuus päästä tekemään dokumentaarista sarjaa jääkiekkojoukkueesta lähietäisyydeltä. Olemme iloisia, että voimme seurata Heinolan Peliittojen matkaa Mestiksessä. Alkuperäissarja täydentää Elisa Viihteen monipuolista urheilutarjontaa hienosti: Jääsoturit sopii Mestis-pelien yhteyteen kuin kiekko ylämummoon, Jääsoturit-sarjaa tuottavan Moskito Televisionin vastaava tuottaja Jarkko Luoma jatkaa.

Heinolan Peliittojen päävalmentajan Lauri Merikiven mukaan joukkue on innolla mukana Jääsoturit-projektissa.

Jääsoturit-projekti antaa kauteemme pientä lisämaustetta. Kameroiden läsnäolo on tuonut vielä lisää yhdessä tekemisen tunnetta ja uskon, että tämä projekti yhdistää tätä joukkuetta vielä tiiviimmäksi kauden edetessä, Merikivi kertoo.

Mestistä voi seurata myös Elisa Viihteen Fanseat-kanavilta, jotka näyttävät Mestis-otteluita suorana lähetyksenä jokaisena pelipäivänä. Kaikki ottelut ovat katsottavissa suorana ja tallenteina osoitteessa www.fanseat.com.

 

Lisätietoja:

Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde (Mestis) p. 050 506 1082, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Laura Kuulasmaa, Business Manager, Elisa Viihde (Jääsoturit), p. 050 345 0056, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Jarkko Luoma, vastaava tuottaja, Moskito Television Oy p. 050 588 0043, jarkko@moskito.fi

Lauri Merikivi, päävalmentaja, Heinolan Peliitat, p. 050 358 2795, lauri.merikivi@peliitat.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs