Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde yhteistyöhön YouTube-verkosto Töttöröön artistien kanssa

Elisa Oyj

Elisa Viihde yhteistyöhön YouTube-verkosto Töttöröön artistien kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2014 klo 15:30
Julkaisija: Elisa Oyj

YouTube-videoverkosto Töttöröön  edustamien artistien sisältöjä on tästä päivästä lähtien saatavilla myös Elisa Viihde -palvelussa. Elisa tukee näin suomalaista sisällöntuotantoa ja nuoria, suomalaisia kykyjä tarjoten samalla Elisa Viihteen käyttäjille täysin uudenlaista ja viihdyttävää katsottavaa.

Elisa Viihde aloittaa yhteistyön YouTube-videoverkosto Töttöröön ja sen edustamien artistien kanssa. Artistien valikoituja sisältöjä tullaan jatkossa näkemään myös Elisa Viihteessä.

Töttöröö on Suomen ensimmäinen kotimainen YouTube-videoverkosto kooten joukon laadukkaita ja Suomen suosituimpia tubettajia yhteen. Töttöröö NetworksIn kanavia ovat muun muassa Stunt Freaks Team, Justimus, Biisonimafia, Duudsonit ja Herbalisti.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken, mitä he viihtymiseen tarvitsevat, ja YouTube-sisältöjen parissa viihdytään nykyisin laajalti. Tuomme tämän mahdollisuuden Elisa Viihteen kautta nyt myös isolle ruudulle kotiolohuoneeseen, sanoo liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisa Viihde -palvelusta.

Elisa Viihde on jo pitkään tukenut suomalaisten elokuvien ja tv-sarjojen tuotantoa.

– Tämä yhteistyö on luonnollinen jatkumo; haluamme olla tukemassa suomalaisia sisältöjä ja nuoria, suomalaisia kykyjä. Tulevaisuuden leffatähdet ovat tänään YouTubessa. Artistit tekevät laadukkaita sisältöjä, jotka ovat viihdyttävää katsottavaa niin nuorisolle kuin varttuneemmallekin  yleisölle, toteaa liiketoimintajohtaja Valtari.


Duudsonit Töttöröön taustalla

– On mahtava tehdä töitä yhdessä Suomen suosituimman viihdepalvelun kanssa. Uskomme, että yhteistyö avaa meidän suosituille kanavillemme ja artisteillemme uusia yleisöjä ja ansaintamahdollisuuksia. Arvostamme todella paljon sitä, että Elisa on lähtenyt eturivissä tukemaan uuden sukupolven viihdetähtiä, sanoo Joona Haatainen Töttöröö Networkista.

Töttöröö Networkin kanavilla on 550 000 tilaajaa, ja verkoston videoita on katsottu tähän mennessä yli 100 miljoonaa kertaa. Kanavien videoita katsotaan yli 4 miljoonaa kertaa kuukaudessa.
 
Yhteistyön lähtölaukauksena Pohjoismaiden suosituin stunt-ryhmä Stunt Freaks Team on tehnyt  vauhdikkaan Project Getaway  -videon, joka on nähtävillä niin YouTubessa kuin Elisa Viihteessäkin

– Teimme videon, jossa ajellaan paikoissa, jotka eivät ihan ensimmäisenä tulisi mieleen. Heittelimme soppaan mitä hullumpia idoita ja saatiin kokonaisuus toimimaan tosi  hienosti, kannattaa siis katsoa, sanoo Antti Leppänen Stunt Freaks Teamista.

Töttöröö Networkin osakkaita ovat Duudsonien tuotantoyhtiö Rabbit Films, Iiro Lahdenrannan myyntitoimisto Result Entertainment Group, Justimuksen manageri Joona Haatainen ja luova johtaja Kai Rinkinen.

 

 

Tubettajien sisältö löytyy Elisa Viihteestä täältä: http://elisaviihde.fi/etvrecorder/vod.sl?category=4895


Lisätietoja:
 Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs